Bulundu TAMİR SKSİYLE İLGİLİ BİR BÖLÜM İSTİYORUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metehan12321

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
42
Merhaba,
Kısaca derdimi anlatayım. Bir tamir skripti yazmaya çalışıyorum. Bir noktada sıkıştım.
Yapmak istediğim şey ise şu şekilde:
Bir komut girildiğin zaman bir menü açılsın burada menü açık durumdayken envanterindeki bir eşyaya tıkladığında bu eşyayı {_esya} diye kayıt etsin. Ana temam bu şekildedir. Sonraki kısımları halledebilirim. Yardımsever MC-TR halkına teşekkürler.
İyi forumlar dilerim.

on inventory click:
set {_esya} to event-item

Kod:
on inventory click:
    clicked item is any pickaxe:
        if inventory name of current inventory of player is "           &0Tamir Menüsü":
            set {_eşya} to clicked item
            set {_isim} to durability of clicked item
            if lore of clicked item is empty:
                set {_lore} to "&7Bu eşyanın açıklaması yok."
            else:
                set {_lore} to lore of clicked item          
            if name of clicked item is empty:
                set {_name} to "21"
            open virtual chest with size 6 named "&0BU EŞYAYI TAMİR ET" to player
            make gui slot 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,13,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,32,33,34,35 of player with black stained glass pane named "&f"
            make gui slot 14 of player with {_eşya} named "%{_name}%" with lore "%{_lore}%|||| &8▪ &7Bilgiler:||  &8▪ &7Eşyanın hasarı: &f%{_isim}%||  &8▪ &7Tamir ücreti: &f%{_isim} * {@hasarbaşıfiyat}% TL"
Burada yardıma ihtiyacım var. Normal minecraft eşyaları eğer ismi değiştirilmemiş ise <none> olarak geliyor.

Burada yardıma ihtiyacım var. Normal minecraft eşyaları eğer ismi değiştirilmemiş ise <none> olarak geliyor.
empty yerine "%name of clicked item%" is "<none>": yap

ha birde {_name} variablesini başta "%name of clicked item%" yap sonradan o kontrolü yap ismi olsa bile none çıkar yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl