Tanıtım Tamamen Türkçe Essentials (Yazım kurallarına uygun)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rudde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.159
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rudde

hazar.akbuz
Elmaslar
21
z3lozR.png

Önsöz »

Eskiden Nitrado'nun resmi sunucusunda kullandığım, sonrasında Betacraft'ta kullandığım; devamında ise iki projede de kullanılmayan fakat birkaç sunucuda gördüğüm Türkçeleştirdiğim bir Essentials dosyasıdır.
Beni yakından tanıyan arkadaşlarım bilir, yaptığım işte mükemmelliyetliğe dikkat ederim. Örneğin bir sistem yaparsam yaptığım sistemde bir yazım hatası varsa kaynak dosyalarını tekrar açıp o yazım hatasını düzeltip tekrar derlerim diyeceğim o'dur ki herhangi bir yazım hatası bulunmamakta; UTF-8 karakterleri de (ı,İ,ö,ü) bulunmamaktadır.

Yani Tamamen Türkçe'mi? »
Birkaç powertool ve birkaç bed mesajları dışında messages_tr.yml dosyası tamamen Türkçe.

İndirme Linki ve Virustotal »
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ile indir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ile virüs analizi sonuçlarını gör.

Son düzenleme:
Mükemmeliyetçi insanları severim. Böyle bir şeyi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. Ayrıca renklendirme hakkında daha ayrıntılı bilgi verebilmek için konuya resim ekler misiniz ?

Mükemmeliyetçi insanları severim. Böyle bir şeyi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. Ayrıca renklendirme hakkında daha ayrıntılı bilgi verebilmek için konuya resim ekler misiniz ?
Renklendirme orijinal haliyle aynı, yine de konunun başına birkaç mesajı içeren ekran görüntüsü ekledim.

Teşekkürler, sunucu'm da kullanabilirim.

Teşekkürler Güzel Bir Düşünce Sunucumda Kullanacağım

._.essentials türkçe destekmemiyormuydu zaten ._.

Hadi Bismillah Yükleyip Deneyeceğim Teşekkürler Bu Arada Premium Hesabın Hayırlı Olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl