Tam "10" Adet Minecraft Sunucusu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ImInfiniTy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.468
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImInfiniTy

Şimdi bir Hardcore server olacaktı..
Elmaslar
90
AR-GE (araştırma-geliştirme) aşaması için tam "10" adet Minecraft sunucusu dağıtıyoruz!

Minecraft sunucu satışlarına başlayacak olan firmamız, açık tespit etmek için tam 10 adet 1 gb ram ile birlikte sunucuyu ücretsiz sağlıyor.
AR-GE çalışması boyunca sunucunuzu istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Üstelik AR-GE çalışması bittikten sonra tam 2 ay daha sunucunuzu ücretsiz şekilde kullanmaya devam edebileceksiniz.

ŞARTNAME

AR-GE sürecinde, sunucu talep ettikten sonra, bizimle iletişimi kesmiş, veya iletişim kurmayı reddetmiş kişilerin sunucuları iptal edilecektir.
AR-GE Sürecinde, sistem açığı bildirmeyen veya sistem açığını kendi menfaatler doğrultusunda kullanan üyelerin sunucuları iptal edilecektir.
AR-GE Sürecinde, sağlamış olduğumuz ürün veya hizmetler ile alakalı illegal bir durum yaşandığı veya yaşanacağı riski taşıyan kullanıcıların sunucuları iptal edilecektir.
AR-GE Sürecinde, firma sunucu üye veya üyelerin sunucularını istediği zaman kapatma yetkisine sahiptir.

Katılmak için yoruma "Katılıyorum!" yazmanız yeterlidir.

Hepinize iyi forumlar!

Son düzenleme:
Katılıyorum!
Test sunucusu olarak kullanabilirim :)

Katılıyorum pvp server için

Katılıyorum!

Katılıyorum!

AR-GE (araştırma-geliştirme) aşaması için tam "10" adet Minecraft sunucusu dağıtıyoruz!

Minecraft sunucu satışlarına başlayacak olan firmamız, açık tespit etmek için tam 10 adet 1 gb ram ile birlikte sunucuyu ücretsiz sağlıyor.
AR-GE çalışması boyunca sunucunuzu istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Üstelik AR-GE çalışması bittikten sonra tam 2 ay daha sunucunuzu ücretsiz şekilde kullanmaya devam edebileceksiniz.

ŞARTNAME

AR-GE sürecinde, sunucu talep ettikten sonra, bizimle iletişimi kesmiş, veya iletişim kurmayı reddetmiş kişilerin sunucuları iptal edilecektir.
AR-GE Sürecinde, sistem açığı bildirmeyen veya sistem açığını kendi menfaatler doğrultusunda kullanan üyelerin sunucuları iptal edilecektir.
AR-GE Sürecinde, sağlamış olduğumuz ürün veya hizmetler ile alakalı illegal bir durum yaşandığını veya yaşanacağı riski taşıyan kullanıcıların sunucuları iptal edilecektir.
AR-GE Sürecinde, firma sunucu üye veya üyelerin sunucularını istediği zaman kapatma yetkisine sahiptir.

Katılmak için yoruma "Katılıyorum!" yazmanız yeterlidir.

Hepinize iyi forumlar!
Katılıyorum.Çalışmalarım için test sunucusu olabilir !

Katılımcılar bana Skype üzerinden ulaşsın.

Katılımlar hâlâ devam etmektedir.
İyi Forumlar!

Katılımcılar bana Skype üzerinden ulaşsın.

Katılımlar hâlâ devam etmektedir.
İyi Forumlar!
kardeşim skypeden istek atıım
hadi konuşalım knk olabiliriz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum

Katılıyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl