Tam 1.5 Yıl Önce

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SYN_T3SL4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 807
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SYN_T3SL4

If you can't handle it you will win nothing !
Elmaslar
887
Minecraft
SYN_T3SL4
Evet Tam 1.5 Yıl Oldu Bu Foruma Giriş Yapalı. İlk Girdiğim Zamanları Daha Dün Gibi Hatırlıyorum. SonOsmanli HUB Plugin Paketini Yayınlamıştım. Evet O Zamanlar Pek Böyle Bildiğim Bir Olay Yoktu. Amaçsızca Paketler Yayınlıyordum. Şimdiyse O Zaman ki İdeolojilerimle Beraber Yine Yardım Etmeye Çalışıyorum. Yaptıklarım ya da Yapacaklarım Belki Birçok Kişinin Hoşuna Gitmeyebilir. Ya da Bazılarını Rahatsız da Etmiş Olabilirim. Ama 1.5 Yıl Önce Neleri Savunuyorsam Yine Onları Savunuyorum. 1.5 Yıldır Değişen Tek Şey Görünüşler Oldu. Hiçbir Zaman Temel Değişmedi. 1.5 Yıl Önce ki Sunucular Nasılsa Şimdi Yine Aynılar. İşte 1.5 Yıldır Bunu Değiştirmek İçin Uğraşıyorum. Binbir Türlü Olay Yaşadım. Binbir Türlü Şey Yaptım. Hepsi 1.5 Yılın Dolu Dolu Geçmesi İçindi. Şimdi Geriye Dönüp 1.5 Yıla Bakınca Yaptıklarımın Yapacaklarıma Zemin Hazırladığının Gayet Farkındayım. Son Zamanlarda Yaşadığım Birkaç Olay ve Farkettiğim Birkaç Görüş Yüzünden Böyle Ufak Bir Yazı Yazmak İstedim. Yaptığım Yaptırdığım ve Yapacaklarım Her Zaman TÜRK Sunucu Sahibi ve Sunucular İçin Olacaktır. Bu Yaklaşımımı Hiçkimse de Değiştiremeyecektir. Belki Yanlış Yapıyorum Belki Başka Kötülüklere Zemin Hazırlıyorum. Belki de İnanılmaz Bir Olaya İmza Atıyorumdur......

Hocam sanki "1.5 yılda sunucular ve ben" gibi bir yazı olmuş :)

Hocam SaklıOyuncu Sizin sunucunuzmuydu onda çok oynardım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl