TalasGames: Factions Server <RUTBELI>

Deleted User 478451

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
12
TalasGaming Sunucu Özellikleri :

Sunucu 4 GB
74 SLOT
SUNUCU REKORU 34!

Serverden Görüntüler:

SPAWN

lvVvjJ

LAPIS

Golo93

MARKET

Golo93

SUANKI OYUNCULAR

JnvnVW

:snipars: Toplam 38 Warp var

:dost:YETKILILER

KURUCU
:acr: TheSwagCreeper,Tony55
:acr:Admin: YunusEmre
:acr:HATIRLAMIYORUM DEVAMANI

SUNUCU OZEL EDIT SISTEMII [AKTIF]
RUTBELER [AKTIF]

:57: HERKESI BEKLIYORUZ :57: FEATHERBOARD BILE VAR! :57:[DOUBLEPOST=1454869848,1454869778][/DOUBLEPOST]+ GUNCEL

TalasGaming Sunucu Özellikleri :

Sunucu 4 GB
74 SLOT
SUNUCU REKORU 34!

Serverden Görüntüler:

SPAWN

lvVvjJ

LAPIS

Golo93

MARKET

Golo93

SUANKI OYUNCULAR

JnvnVW

:snipars: Toplam 38 Warp var

:dost:YETKILILER

KURUCU
:acr: TheSwagCreeper,Tony55
:acr:Admin: YunusEmre
:acr:HATIRLAMIYORUM DEVAMANI

SUNUCU OZEL EDIT SISTEMII [AKTIF]
RUTBELER [AKTIF]

:57: HERKESI BEKLIYORUZ :57: FEATHERBOARD BILE VAR! :57:[DOUBLEPOST=1454869848,1454869778][/DOUBLEPOST]+ GUNCEL

Resimler de sıkıntı var galiba.

Olduk yere banlandım ve kendinizi rezil etmekte müthişsiniz gameturk son oyuncu gibi büyük sunucularda spam reklam yapıyosunuz

türkçen yokmu

Kardes bilgisayarım bozuk harfler gözükmüyor ama okudum biz sonoyuncu gameturkmc gibi serverlerde reklam hiç yapmadım FORM lar da yapıyoruz uzatma her şeye karışıyorsun

Kardes bilgisayarım bozuk harfler gözükmüyor ama okudum biz sonoyuncu gameturkmc gibi serverlerde reklam hiç yapmadım FORM lar da yapıyoruz uzatma her şeye karışıyorsun
kardişim reklamcılarınız yapıyor[DOUBLEPOST=1454872691,1454872638][/DOUBLEPOST]istediğimede karışırım bi kere sana mı sorucam bu forumun kuralları var istediğin mesajı yazabilirsin mesaj yazan kişiye aittir kimse karışamaz

kardişim reklamcılarınız yapıyor --- Mesajlar Birleştirildi, 11 dakika önce, Orijinal Mesaj Zamanı: 12 dakika önce --- istediğimede karışırım bi kere sana mı sorucam bu forumun kuralları var istediğin mesajı yazabilirsin mesaj yazan kişiye aittir kimse karışamaz
Reklamcı bnim ?!? söle lan bana! uzatma buda benim konum oky ?

turkishoyuncu resimler gözükmüyor ? bide daha uzun tutsaydın konuyu iyi olurdu ve ip yazmamışsın[DOUBLEPOST=1454875667,1454875501][/DOUBLEPOST]
turkishoyuncu resimler gözükmüyor ? bide daha uzun tutsaydın konuyu iyi olurdu ve ip yazmamışsın
ve konunun başında TalasGames yazıyor ama server özelliklerinde TalasGaming ?

heh bücürler ortaya cıktı !! ancak reklam yaparlar gardaşım resimlerim hepsi kırık + başlıkta TalasGames
serverin isimi farklı + Sunucu 3/10 esetinalden ram slotunu yüksek göstermisiniz ayırıca forumda lan manlı konuşmayın afedersinizde babanızn evi sanmayın kurallara uyunuz ve son olarak mesaj yazan kişiye aittir kimse kimsenin yoruma karışma yetkisi yokturdur bunuda böyle bilesin

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl