Tanıtım Taktiksel FPS Oyunu - Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OFEZA

MÜSLÜMAN
Yasaklandı
Elmaslar
1.984
Minecraft
byfatih

Discord:

ofez #6281

rainbow-6-siege.jpg

Kendilerini fps oyunları arasında en sevdiğim, benim için CS:GO'nun önünce geçmiş olan bu oyun, son dönemki yaptığı güncellemeyle Türkçe metin çevirisine kavuşması Türk oyuncuların ilgisini çekmesi yönünden oyunda türklerinde çoğunlukta olmasını sağladı. Oyuna ilk giriş yaptığınızda sistem biraz karmaşık gelebilir ancak hemen bırakmayın oyunun yönlendirmeleri harika her şeyi yönlendirmelerden anlayabilir onları maçlarınızda uygulayabilirsiniz.

latest.jpg

Oyun için birden fazla açmanız gereken karakterler olacak bunları paket halinde satın alabilirsiniz ama tektek oynayarak açmanızda fayda var. Her sezon farklı operatörler yani karakterler geliyor. Her karakterin kendine has özellikleri bulunuyor.

Bu oyunu oynarken yanınızda bir arkadaşınızla oynamanız oyunu daha keyifli hale getirecektir şahsen bende öyle oynuyorum çünkü oyunda CS:GO'da ki gibi info dediğimiz bilgi kısmı çok önemli.

1515947586_09.jpg

Oyunda 2 farklı takım var turuncu takım ve mavi takım herhangi bir maça girdiğinizde 5 kişiden oluşan herhangi bir takıma katılmış oluyorsunuz. Her raunt başladığında ise size operatör seçimi için 30 saniye civarında süre veriyor. Her raunt sonu farklı değişen bir görev sistemi var 1. raunt atak takımı iseniz 2. raunt defans takımı oluyorsunuz. Atak takımının operatörleri ile defans takımının operatörleri farklı oluyor bunuda belirtmek gerek.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Steam'de Rainbow Six Siege - Starter Edition şu an için 26 TL

Adsız.png

Metacritic verilerine göre 100 üzerinden 79. Alınası bir oyun açıkcası.

Son düzenleme:
Gayet bilgilendirici kısa ve öz bir konu olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl