Takımınıza, Projelerinize ve Sunucunuza uygun çalışacak uzman geliştirici arayanlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TeamXio Project

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
144
Minecraft
Oasis

Discord:

.ardyy (Ardyy)

Merhaba, ismim Arda. 18 yaşındayım. Forumdaki çoğu (özellikle eskilerden) insan beni
yaptığım eşsiz Skript paylaşımlarımdan, fikirlerimden ve geliştirmelerimden hatırlıyordur.

Benimle ilk defa karşılaşanlar için kendimi tanıtayım:

Dediğim gibi ismim Arda ve 18 yaşındayım. Var olan sunucuları ayağa kaldırma,
proje halindeki sunucuyu yürürlülüğe sokma, uzman seviyesinde Skript kodlama, Minecraft
sunucuları için son derece gelişmiş-özelleştirilmiş Plugin Paketi hazırlama ve kendisine ait
bir kişiselleştirilmiş Client ya da Masaüstü Uygulaması (Launcher vb.) olmasını isteyen sunucular
için bu tarz faaliyetlerde bulunmak gibi geçmişte alanında uzman olduğum çalışma alanlarım
bulunuyor.

7'den fazla sunucuda yöneticilik görevi almış, 5'ten fazla sunucuyu geliştirmekle rol oynamış
ve bunların %90'ında başarıyla sonuçlanmış biriyimdir. Ayrıca bunun yanında halihazırda
yürürlülükte olan çok büyük bir projeyide hayata geçirmekle işlerime tekrardan devam ediyorum.

Lafın kısası eskiden yapmış olduğum bütün bu çalışmalarıma kısa bir süreliğine ara verdikten
sonra tekrardan başlamış bulunmaktayım. Ancak bu sefer bireysel çalışmak yerine, şu an
aktif olarak Minecraft camiasında bulunan Satış Takımları & Proje Ekipleri arıyorum.

Eğer bir satış takımı veya sunucu sahibi iseniz, tam olarak benim saymış olduğum kriterlere de
ihtiyacınız var ise benimle iletişime geçebilirsiniz. Tekrardan döndüm ve aktif olarak çalışmak için
takımlar arıyorum.

Bu arada; daha önce birden fazla takımla ve kişiyle de çalıştığım oldu. Detayları discord adresimden
ekleyerek konuşabiliriz. Sadece takım veya sunucu sahipleri değil, bireysel olarakta yukarıda saydığım
çalışmalarıma ihtiyacınız var ise, benimle istediğiniz gibi iletişim kurabilirsiniz.

İyi günler dilerim, sağlıcakla kalın. <3

Bana ulaşabileceğiniz discord adresim: Ardyy (.ardyy)
(Anında dönüş yaparım, istediğiniz saatte atabilirsiniz.)

Son düzenleme:
Asıl amacım zaten bilindik bir sunucuda aktif olarak görev almak. Satış takımları alternatif bir seçenek, ancak neden olmasın ki? Dediğin elbette mantıklı kankam.

Hala takım ve proje aramaktayım. Kişisel olarak da devam etmekteyim. Discord üzerinden sadece yazmanız yeterli olacaktır.

Projelerine ve takımlarına üstte verdiğim bilgilere uygun her türlü geliştirici arayanlar, Discord adresim üzerinden bana ulaşabilirler.

Artık Takım ve Sunucu kadrolarında aktif geliştiricilik bölümünde de çalışmaktayım. Bu konuda da ihtiyacı olanlar Discord adresim üzerinden iletişime geçebilirler. Aynı zamanda diğer iş bölümlerine de devam etmekteyim, bilginize. :)

Konuda bahsettiğim alanlara yönelik takımlar ve proje sahipleri beni hala Discord üzerinden ekleyebilirler. Herhangi bir alanda yardımcı olabilirim.

Uzun zamandır yazmıyorum; Ekibinde veyahut sunucusu için çeşitli alanlarda profesyonel çalışan arayanlar Discord adresim üzerinden bana ulaşabilirler.

Kendisiyle bir süre çalıştım gerçekten çok başarılı memnun kaldım.

Hâlâ sunucusu veyahut takımı için profesyonel ve alanında uzman kişi tarafından bir şeyler ortaya koymak isteyenler, Discord adresimden bana ulaşabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl