Bulundu takım skript

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daasldd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 339
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

daasldd

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
merhaba ben world war 3 yapıyorum paketler her şey tamam fakat bana almanya,rusya,italya,irak ın bulunduğu bir takım skripti lazım birbirine vuramamalı ve doğuş alanları olmalı yardımcı olan olursa sevinirim.

Merhaba, açık konuşmak gerekirse o bahsettiğiniz tarz bir Skript yok ancak sizlere çok güzel bir eklenti önerim olacak. Size bu bahsettiğim eklenti akabinde Hypixel sunucusunda olan bu Mega Walls oyunun eklentisidir ama bu eklentide belirli bir bölge seçip doğma alanları belirliyorsunuz ki korunaklı alanlarda seçebilirsiniz. Aynı zamanda o seçtiğiniz alanlarda istediğiniz sayıda takım oluşturabiliyorsunuz. Bu takımları da kendinize göre ayarlarsınız. Uzun lafın kısası da bu bahsettiğim eklentiyi çözebilirseniz kendinize göre rahat rahat uyarlarsınız. Bu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bağlantıdan indirebilirsiniz. :)

Merhaba, açık konuşmak gerekirse o bahsettiğiniz tarz bir Skript yok ancak sizlere çok güzel bir eklenti önerim olacak. Size bu bahsettiğim eklenti akabinde Hypixel sunucusunda olan bu Mega Walls oyunun eklentisidir ama bu eklentide belirli bir bölge seçip doğma alanları belirliyorsunuz ki korunaklı alanlarda seçebilirsiniz. Aynı zamanda o seçtiğiniz alanlarda istediğiniz sayıda takım oluşturabiliyorsunuz. Bu takımları da kendinize göre ayarlarsınız. Uzun lafın kısası da bu bahsettiğim eklentiyi çözebilirseniz kendinize göre rahat rahat uyarlarsınız. Bu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bağlantıdan indirebilirsiniz. :)

kurdum fakat istediğim şeyle alakası yok
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

alakası varsa bile çözemedim tam olarak plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl