TaiganTeam Takım Arkadaşlarını Arıyor ! (Builder - Pluginer - Developer - Author)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TaiganTeam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.275
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaiganTeam

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Glensow

Discord:

Glensow #2782

Merhaba forum üyeleri !
Kişisel olarak bir takım kurmaya karar verdim ve takım arkadaşları arayışına çıktım. Bu takım ilk önce "Minecraft" alanında daha sonrada bir çok oyun sektöründe hizmet verecek.

Takımımıza builder, pluginer, skripter herhangi bir alanda developer & author olan insanlar arıyoruz. Kendinize güveniyor ve iyi işler başaracağınıza inanıyorsanız hemen başvurabilirsiniz.
Kod:
Ad :
Başarılı olduğunuz alan :
Neden sizi seçmeliyiz :
Daha önce bu işler ile olan deneyiminiz nedir :
Çabuk kanser olurmusunuz? :
Referanslarınız :
Daha önce yaptığınız projeler :

Glensow#2782 discord adresini ekleyip bu kayıt formunu doldurup gönderin. İyi forumlar dileriz.​

Moderatör tarafından düzenlendi:
Merhaba forum üyeleri !
Kişisel olarak bir takım kurmaya karar verdim ve takım arkadaşları arayışına çıktım. Bu takım ilk önce "Minecraft" alanında daha sonrada bir çok oyun sektöründe hizmet verecek.

Takımımıza builder, pluginer, skripter herhangi bir alanda developer & author olan insanlar arıyoruz. Kendinize güveniyor ve iyi işler başaracağınıza inanıyorsanız hemen başvurabilirsiniz.
Kod:
Ad :
Neden sizi seçmeliyiz :
Daha önce bu işler ile olan deneyiminiz nedir :
Çabuk kanser olurmusunuz? :
Referanslarınız :
Daha önce yaptığınız projeler :

Glensow#2782 discord adresini ekleyip bu kayıt formunu doldurup gönderin. İyi forumlar dileriz.​
Sen buradan hangilerini biliyorsun takım kaptanlığı yapabilicek kadar tecrüben var mı?

Sen buradan hangilerini biliyorsun takım kaptanlığı yapabilicek kadar tecrüben var mı?
Konu açtığına göre bence var ... Tecrübesi olmayanlar (kendimce) Skype , Discord üzerinden sunucularını paylaşıyorlar ..

Ad : İbrahim
Discord Adresi : OS Y. | İbrahim#9125
Neden sizi seçmeliyiz : Pluginer
Daha önce bu işler ile olan deneyiminiz nedir : Kendi Hub Sunucum Oldu İçinde Rp Faction Skyblock Vardı Hepsi Op RolePlay Hariç
Çabuk kanser olurmusunuz? : Hayır
Referanslarınız : MineGame
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hub Serverim
Daha önce yaptığınız projeler : Üste Belirtim

Java C# PHP ve Mysql bilgim var. Takım kaptanlığı yapabileceğime inanıyorum ve süre gelen yıllardanda tecrübem var :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ad : İbrahim
Discord Adresi : OS Y. | İbrahim#9125
Neden sizi seçmeliyiz : Pluginer
Daha önce bu işler ile olan deneyiminiz nedir : Kendi Hub Sunucum Oldu İçinde Rp Faction Skyblock Vardı Hepsi Op RolePlay Hariç
Çabuk kanser olurmusunuz? : Hayır
Referanslarınız : MineGame
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hub Serverim
Daha önce yaptığınız projeler : Üste Belirtim
Discord adresinizi ekleyemiyorum.

Ad : Emir
Discord Adresi : Fisting#0001
Başarılı olduğunuz alan : Builder
Neden sizi seçmeliyiz : Size layık bir builder açısından & sunucunuzun güzellik açısından beni seçmelisiniz.
Daha önce bu işler ile olan deneyiminiz nedir : Yok.
Çabuk kanser olurmusunuz? : Asla.
Referanslarınız : Malesef.
Daha önce yaptığınız projeler : Size yapabileceğim örnekler.

1.jpg
2.jpg
3.jpg

Fisting.jpg

Ad : Emir
Discord Adresi : Fisting#0001
Neden sizi seçmeliyiz : Size layık bir builder açısından & sunucunuzun güzellik açısından beni seçmelisiniz.
Daha önce bu işler ile olan deneyiminiz nedir : Yok.
Çabuk kanser olurmusunuz? : Asla.
Referanslarınız : Malesef.
Daha önce yaptığınız projeler : Size yapabileceğim örnekler.

Ekli dosyayı görüntüle 47219Ekli dosyayı görüntüle 47220Ekli dosyayı görüntüle 47221

Lütfen discord adresimi ekleyin Glensow#2782

Ad :Gökhan
Discord Adresi :Kalerda / {18}#8159
Başarılı olduğunuz alan : Java(Hala kendimi geliştiriyorum) - Pluginer(İleri düzeyde biliyorum)
Neden sizi seçmeliyiz : Bu alanda bir çok çalışmalarım oldu.
Çabuk kanser olurmusunuz? :Bazen
Referanslarınız : Konu geçmişime bakabilirsiniz ve ayrıca konuşabiliriz.

Ad : Berat
Discord Adresi :

Neden sizi seçmeliyiz : WorLdEdit ile profesyonel builderlerin seviyesindeyim!
Daha önce bu işler ile olan deneyiminiz nedir : Serverim var birçok kişi beni serverine ister
Çabuk kanser olurmusunuz? : hayır anlayışla karşılarım
Referanslarınız : bilgisayar teknisyeni
Daha önce yaptığınız projeler : CityCraft,Onurserver.pro,kralgaming.nitrado.server.net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl