Çözüldü Tahhaüt ettiği sunucuyu sağlayamaması İade yapılmaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EpikLava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 364
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EpikLava

Developer/oyna.epiklava.com
Elmaslar
416
Giriş:
Merhaba hosting ararken bir firma ile tanıştım. Sürekle gel bizden al neden bizden almıyorsun söz veriyon almıyorsun gibi sözler ile bana ulaşıldı. Bende en son yaşadığım farklı bir firmadan dolayı bu hostinge geçmeye karar verdim(Sorunsuz hizmet verilecek diye söz verildi). Geçtiğim ilk günü hostinge direk saldırı almaya başladı. İlk gün firewall düzenleniyor diye geçiştirildi. İkinci gün sorunlar dahada arttı. Sürekli oyuncular düşüyor, ping sorunu giriyor, ve sunucuya oyuncularımız bağlanamıyordu. 3. Gün stress yaptım çözülmedi artık 5 yıllık sunucumu kapatma noktasına dahil geldim. Hosting firmasına söz verdiğini belirterek iade istedim. Hiç bir firmanın iade yapmadığı bizimde yapamayacağımızı söylediler.
Kanıtlar satın alım aşaması:

Almadan önce hostingin network sorunu olduğunu farkettim. Uzun süredir piyasada olduğum için sorgulama gereği duydum. Geçici bir durum 3 gündür devam ediyor.
2651240863.png

Tasdiklemek için almadan önce yazdım. Net bir cevap alamdım
851398128.png

Sürekli sorun yaşayıp yaşamadığını söyledim. İçin rahat olsun diyerek cevap yazdı. Bundan sonra kredi çekip Fast ile hemen gönderim yaptım çünkü aciliyeti vardı.
3798748756.png

Satın aldıktan sonra yaşadığımız sorunlar
1.gün
164849064.png

sorunlar devam ediyor
2002228760.png

tekrardan sorunun çözüleceğini yazdı fakat düzelmedi
698596915.png

iade edilmeyeceğini belirttiler. Hatta anlaşmak için kullandığımız günlerin ücretide düşülmesini istedim bu şekilde daha insaflı olacağı için söyledim. Gerçektende böyle sorun yaşatan firmalar varsa iade yapmıyorlar mı?
2388571965.png
Sizce ne yapmalıyım. Para yerde bulunan bir şey değil sonuçta. Söz verilmesine rağmen iade edilmemesi normal bir şey mi. Olan şey topluluğumuzun bizi terk etmesi.

Konu açıldıktan sonra taraflar arası görüşme sağlanmıştır. Fakat taraflar arasında yaşanan anlaşmazlıktan dolayı ve konu sahibinin yasal yollara başvuracağı için konu çözüme kavuşturulmamıştır. Konu üzerinde forum olarak sorumluluğumuz kalkmıştır. Ta ki konu sahibi bize başvurup konunun kaldırılmasını isteyene kadar görünümden kaldırılmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl