nixolyw
plugins/TAB/groups.yml dosyasını gönderirmisin?merhaba serverimde tagların farklı görünmesini istiyirım ama olmuyor mesela
Ekli dosyayı görüntüle 271789 dışarıdan böyle gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 271790tabda ise böyle ikonu gözüküyor ki bu istediğim bir şey fakat default olan insanlar da ise sadece ikon olarak gözüküyor bunun sebebi nedir?
kurucu:plugins/TAB/groups.yml dosyasını gönderirmisin?
nixolyw
kurucuyu şu şekilde değiştir ve /tab reload yazınca düzelecektir:kurucu:
tabprefix: "&r%nexo_kurucu_tag% &2"
admin:
tabprefix: "&r%nexo_admin_tag% &4"
tagprefix: "&r%nexo_admin_tag% &4"
rehber:
tabprefix: "&r%nexo_rehber_tag% &6"
tagprefix: "&r%nexo_rehber_tag% &6"
soylu:
tabprefix: "&r%nexo_soylu_tag% &#ffb200"
tagprefix: "&r%nexo_soylu_tag% &#ffb200"
asilzade:
tabprefix: "&r%nexo_asilzade_tag% ͑abd"
tagprefix: "&r%nexo_asilzade_tag% ͑abd"
lord:
tabprefix: "&r%nexo_lord_tag% &#ff00f7"
tagprefix: "&r%nexo_lord_tag% &#ff00f7"
imparator:
tabprefix: "&r%nexo_imparator_tag% &#ff0051"
tagprefix: "&r%nexo_imparator_tag% &#ff0051"
olumsuz:
tabprefix: "&r%nexo_olumsuz_tag% 򾟤"
tagprefix: "&r%nexo_olumsuz_tag% 򾟤"
default:
tabprefix: "&r%nexo_halk_tag% &8"
tagprefix: "&r%nexo_halk_tag% &8"
example_group:
header:
- "This is an example of per-group header/footer"
footer:
- "applied to a group"
# default settings for all groups, all groups will take properties from this section unless player's primary group overrides a specific setting
_DEFAULT_:
tabprefix: "%luckperms-prefix%"
tagprefix: "%luckperms-prefix%"
customtabname: "%player%"
tabsuffix: "%luckperms-suffix%"
tagsuffix: "%luckperms-suffix%"
per-world:
world1:
Owner:
tabprefix: "&0&l[&a&lOwner&0&l] &a"
tagprefix: "&2&lOwner &a"
ama benimn sorunum halk yani default ile ilgili çünkü kurucu ile aynı şekilde olmalı ynai tagı ayrı yazısı ayrı olmalıkurucuyu şu şekilde değiştir ve /tab reload yazınca düzelecektir:
kurucu:
tagprefix: "&r%nexo_kurucu_tag% &2"
nixolyw
Attığın fotoğrafda sorun kurucuda gözüküyor şuanda kurucudaki sorun çözüldümü? ve halkdaki sorun içinde ekran fotosu gönderirmisin.ama benimn sorunum halk yani default ile ilgili çünkü kurucu ile aynı şekilde olmalı ynai tagı ayrı yazısı ayrı olmalı
halktaki sorunu atamıyorum kurucuda sorun yok halk tagı kurucu gibi gözüksün istiyorum. normalde üstünde halk yazsın tabda icon gözüksün anlamındaAttığın fotoğrafda sorun kurucuda gözüküyor şuanda kurucudaki sorun çözüldümü? ve halkdaki sorun içinde ekran fotosu gönderirmisin.
Attığın fotoğrafda sorun kurucuda gözüküyor şuanda kurucudaki sorun çözüldümü? ve halkdaki sorun içinde ekran fotosu gönderirmisin.
olması gerektiği gibi fakat olmuyor şimdi öylesine bir prefix ayarladım bu kez de prefix hiç gözükmüyor.öylesine yaptığım prefix oyun içinde gözükmüyor malesefdefault'un luckperms prefixini kontrol eder misin ve onun texturesini
şu an lpc ayarladımdefault'un luckperms prefixini kontrol eder misin ve onun texturesini
default'un luckperms prefixini kontrol eder misin ve onun texturesini
default'un luckperms prefixini kontrol eder misin ve onun texturesini
nixolyw
Sorun olasılıkları;Ekli dosyayı görüntüle 271820Ekli dosyayı görüntüle 271821 kurucuda olduğu gibi gözükmeisni istiyorum fakat olmuıyor kurucu hariç diğer tüm gruplar admindeki gibi gözüküyor hjalbuki ayrı bişi yapmadım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!