Togrul
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 16
- Minecraft
- Togrul
Cylonce#4109
gencler isdiyorumki ben manuadd McTR Kurucu yazdigimda nm prefix McTR &4Kurucu tagini versin Sunlari Isdiyorum Mod:&3Moderator
Admin:&3Admin VIP:&eVIP MVIP:&aMVIP Builder:&2BUILDER simdiden tesekkurler name tag edit onermesseniz sevinirim.
zeropaper
Cylonce#4109
Skript sunucuyu yormaya ne gerek var! - GroupManager Plugini İle Tag yapabilirsin!
dostum anlamadiniz galiba :/ group manager'i zaten kullaniyorum namemanager tabda ise yariyor
GroupManager Bunu zaten karşılıyor neden skript istiyorsunuz ki
Eğer ki anlamıyorsan bu eklentiyi öneriyorum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Cylonce#4109
dostum anlamadiniz galiba :/ group manager'i zaten kullaniyorum namemanager tabda ise yariyor
hayir nametagedit suanda serverimi actigim sitede calismiyor onun yerine namemanager kullaniyorum.herhalde bundan bahsediyorsun?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Cylonce#4109
hayir nametagedit suanda serverimi actigim sitede calismiyor onun yerine namemanager kullaniyorum.
ben bildigim kadariyla ayarlanmiyor.Discord ismin ne ? soyle, ordan konusalim daha kolay olur. Refresh atmaktan Biktim.NameManager'den ayarlasana o zaman? bilmiyor musun ayarlamayı.
Cylonce#4109
ben bildigim kadariyla ayarlanmiyor.Discord ismin ne ? soyle, ordan konusalim daha kolay olur. Refresh atmaktan Biktim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!