tag skript

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Togrul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.255
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Togrul

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
16
Minecraft
Togrul
gencler isdiyorumki ben manuadd McTR Kurucu yazdigimda nm prefix McTR &4Kurucu tagini versin Sunlari Isdiyorum Mod:&3Moderator
Admin:&3Admin VIP:&eVIP MVIP:&aMVIP Builder:&2BUILDER simdiden tesekkurler name tag edit onermesseniz sevinirim.

gencler isdiyorumki ben manuadd McTR Kurucu yazdigimda nm prefix McTR &4Kurucu tagini versin Sunlari Isdiyorum Mod:&3Moderator
Admin:&3Admin VIP:&eVIP MVIP:&aMVIP Builder:&2BUILDER simdiden tesekkurler name tag edit onermesseniz sevinirim.

GroupManager Bunu zaten karşılıyor neden skript istiyorsunuz ki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eğer ki anlamıyorsan bu eklentiyi öneriyorum.

Skript sunucuyu yormaya ne gerek var! - GroupManager Plugini İle Tag yapabilirsin!

Skript sunucuyu yormaya ne gerek var! - GroupManager Plugini İle Tag yapabilirsin!
Yukarıda ki Yazdığım mesaj da farklı bir eklenti önerdiğimi görmüyor musun " GROUPMANAGER " mesajını ben belirttim
Aynı mesajı neden atıyorsun ki xD

NameManager'den ayarlasana o zaman? bilmiyor musun ayarlamayı.
ben bildigim kadariyla ayarlanmiyor.Discord ismin ne ? soyle, ordan konusalim daha kolay olur. Refresh atmaktan Biktim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl