Sol Reklam

Sceaw

Comeback #</>

Discord:

Pâtr#0010

Katılım
20 Ağustos 2018
Mesajlar
314
Elmaslar
279
Puanlar
7.070
Yer
İstanbul
yeni_logo.png

Herkese merhaba! Bugün sizlere beğenebileceğiniz tarzda, kaliteli ve en önemlisi %100 yerli bir oyunu tanıtmak için bu konuyu açıyorum. Bazı oyuncular MMOFPS oyunları sever, tabii bende seviyorum. Eğer ki sizde benim gibi MMOFPS oyunlarını seviyorsanız bu konu tam size göre! Hemen konumuza geçelim. Konu sonunda görüşmek dileğiyle!


sa.jpg

Tactic Force adı ile adlandırılan bu oyun, HES GAMES adlı yazılım şirketi başta olmak üzere geliştirici kadro tamamen türklerden oluşuyor. Tactic Force isimli Türk yapımı oyun grafikleri ve Free to Play olarak gelmesi planlanan sürümü ile göz dolduracak gibi duruyor.


No70-ekibi-Old-Moustachein-yeni-oyunu-ortaya-cikti_3.jpg


TACTİC FORCE BİZLERE NELER SUNUYOR?

Tactic Force isimli bu oyun, şu an yapım aşamasında. Şubat ayı içerisinde kapalı beta kayıtları aktif olacağı Tactic Force tarafından duyuru yapılarak insanlara söylendi. Kapalı beta sadece sınırlı bir oyuncu alacak, tabii sınır belirli. 1000 oyuncu ile kapalı betaya girmesi beklenen Tactic Force, grafiklerinden haritasına kadar her şey muazzam şekilde hazırlanmış. Grafikler günümüz oyunlarına göre bir Türk yapımı için oldukça başarılı. Oyun açıldığında MMOFPS oyun severleri Peri Bacaları, Yerebatan Sarnıcı ve Petrol Platformu gibi pek çok haritada oyunu deneyimleme şansı bulacaklar. İlerleyen günlerde de farklı haritalar ekleneceğini unutmamak gerek.

Tactic-Force-Peri-Bacalar%C4%B1.jpg


DqRfd-1W4AETD_8.jpg


tacticforce_1744859.jpg


Sadece fotoğraflar ile anlatmak bize yakışmaz, alttaki videoyu izleyerek kalitenin farkına varabilirsiniz.




Oyunu henüz oynayamadığımız için video ve fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla şunu söyleyebilirim ki, şu an oyun çok başarılı bir şekilde ilerliyor. Tabii bu tarz oyunlarda kurgu, hikaye, senaryo gibi önemli faktörler de etkin rol oynuyor. Bu tarz önemli faktörler, iyi kurgu, iyi hikaye, iyi senaryo yapabilirler ise bu oyun şu an oynanan oyunları rahat bir şekilde geçip zirveye ulaşır. Bu oyunun ücretsiz olacağı için oyun açıldığında büyük bir ilgi olacağına güvenim tam. Türk oyunlarının gelişmediğini ön gören arkadaşlar olabilir ki bu oyun onlara güzel bir cevap niteliğini taşıyor. Bana soracak olursanız eğer, bir türk oyununu desteklememiz gerektiği düşüncesindeyim. Diğer yabancı oyunlar para kazanmasını sağlamak yerine türk oyunlarını oynayalım ki türk oyunu gelişsin, Türkiye gelişsin. Gelişmişlik konusunda pek çok detayı arkasında barındırabilir ama unutmamak lazım; bu durumu yine belirleyecek olan tek şey oyuncular olacak. Oyunculara önem vermesi şart.

Türk yapımı Tactic Force oyunu aynı zamanda geliştirilme aşamasında Unreal Engine 4 kullanılarak yapılıyor. Kapalı Beta başvuruları hakkında da çok yakında firma açıklamalar yapacaktır. Biz de oyunu gerçekten merak ediyor ve HES Games'e başarılarının devamını diliyoruz. Umarız Türk oyun sektörünü hedefledikleri vizyon ile birlikte iyi yerlere getirmede önemli katkılar sağlarlar. Neden bir türk yapımı CS:GO çıkmasın ki?

tactic-force-003.jpg


Silahlara bakalım mı?

Oyun içerisinde belki de kırılma noktası dediğimiz alanlardan bir tanesine geldik. Şuanda Tactic Force oyunu içerisinde yayınlanan pek çok silah ve ve bunların çoğu yerli yapım silahlar. En hoş kısmı bence bu, türkleri yansıtacak bir oyunda yabancı bir silah olması zaten düşünmesi bile kötü. HES GAMES şirketi, bu konuyu ciddi bir şekilde ele almışlar gibi görünüyor. Altta ki kısma bakacak olursak gerçekten muazzam, başka hangi oyunda var BORA12? Sizlerin "silahları bilmiyoruz ki biz? Tanıtsan güzel olurdu. " dediğini duyar gibiyim. O zaman bize de anlatmak düşer, hemen anlatmaya başlayalım!

tactic-force-bora-12-silah-002.jpg


tactic-force-bora-12-silah.jpg


BORA-12 silahı benim tercihim!

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin keskin nişancı tüfeği ihtiyacının karşılanması için üretilen bir silah olan Bora 12, MKEK ve Jandarma Genel Komutanlığı ortak çalışmaları sonucu ortaya çıkmıştır. 5 yıllık bir çalışma sonucunda MKE’nin Kırıkkale tesislerinde üretilmiştir. Silahın seri üretimine geçilmiştir ve tamamen yerli imkânlar ile üretilmektedir.

Bora 12 genel olarak JNG-90 kod adı ile anılmaktadır. Tüm testlerden başarı ile geçmeyi başarmıştır. Sadece testlerde başarılı olmakla kalmayıp katıldığı yarışmalarda da aldığı dereceler sayesinde adından sıkça söz edilen bir silah olmayı başarmıştır. Türk yapımı olması da ayrı bir güzellik katıyor. Oyuna eklenen en güzel silahlardan biri!

Özellikleri
  • Uzunluk: 1165 mm
  • Namlu uzunluğu: 660 mm
  • Kalibre : 7.62 x 51 mm NATO
  • Şarjör kapasitesi: 10
  • Tesirli menzil: 1200 m
  • İlk hız: 860 m/sn
  • Ağırlık: 6400 g (boş şarjör ile)

tactic-force-mpt-76-silah.jpg


MPT -76 silahı gerçekten çok hoş!

Tamamen milli kaynaklar kullanılarak, yurtdışından teknik destek alınmadan üretilen Milli Piyade Tüfeği (MPT-76) NATO standardı olan soğuk ve sıcak hava, kum, yağmur, çamur gibi ağırlaştırılmış 42 testin tamamını hatasız geçmiştir. -40 ve 65 derece sıcaklıkta, basınçlı su tehdidi altında ve balçıkta bile sorunsuz olarak çalışmaya devam eden tüfek ile dakikada 650 atım yapılabilmektedir. 4.1 kilogram ağırlığında gövde yapısına sahip olan tüfek, 600 metreye kadar etkili bir menzile sahiptir. 7,62 mm çaplı mermi kullanan MPT-76 12 bin atıma kadar namlu ömrüne sahiptir. Dış pazarlarda ilgiyle karşılanan milli tüfeğimizden 2017 yılı içerisinde farklı kurumlarca toplamda 34.500 adet üretilerek Türk Silahlı Kuvvetlerine teslim edilmiştir.



tactic-force-knt-76-silah.jpg


KNT-76 keskin nişancı'lara özel!

KNT-76 keskin nişancı tüfeği ise Türk Silahlı Kuvvetlerinin 7,62x51 milimetre manga tipi keskin nişancı tüfeğine olan ihtiyacını karşılamak üzere mümkün olduğunca MPT'nin parçalarına bağlı kalınarak geliştirildi.

KNT-76, 900 metre etkili menzile sahip ve benzerlerine göre daha hafif.

Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine henüz girmeyen KNT-76 keskin nişancı tüfeği, envanterimize girdiğinde ordumuzun gücüne güç katacak.


tactic-force-desert-eagle-silah.jpg


Desert Eagle tabancasını biliyor musun?

Desert Eagle (Türkçe: Çöl kartalı), İsrail yapımı yarı-otomatik bir tabancadır. 357lik, 41lik, 44lük, 440 Cor-bon ve 50 AE kalibrelik mermi kullanan modelleri bulunur. 357 kalibrelik versiyonu 9,41lik ve 44 lüğü 8, 440 Cor-bon ve 50 AE (Action Express) kullanan modelide 7 mermi alır. Kullandığı mermilerden dolayı çok güçlü bir tabancadır ancak 50 AE kullanan versiyonun geri tepmesinin yüksek olması, silahın oldukça ağır ve büyük olması nedeniyle kullanışlı değildir. Bu silahın çeşitli ağırlıkları vardır. 1-2 kg arasındaki çeşitleri silahın gerçekten kuvvetli olduğu gösteriyor. Ancak geri tepmesinin yüksek oluşu sadece 50 AE kullanan uyarlamasında geçerlidir, özellikle birçok silah kullanıcısı 357lik versiyonun geri tepmesinin standart 9mm tabancalardan daha az olduğunu söylemektedirler. HES GAMES şirketi bu tabancaya susturucu özelliği eklemiş, bence çok hoş durmuş, peki ya sizce?

44342895_2189053488002174_1027355545843007488_n.jpg

AWM zamanı!

AWM Keskin Nişancı Tüfeği, ilk üretimine 1996'da başlanan ve Irak ile Afganistan işgallerinde İngiliz Ordusunun aktif olarak kullandığı keskin nişancı tüfeklerinden birisidir. 6.9 kiloya sahiptir ve 1.100 metreye kadar menzile ulaşmaktadır. Bu tür oyunlarda en çok sevilen keskin nişancı tüfeği demek mümkün.

Daha bir çok silah bulunuyor, eğer ki araştırmak isterseniz internet kaynakları mevcut ve sizin her zaman yanınızda!

No70-ekibi-Old-Moustachein-yeni-oyunu-ortaya-cikti_1.jpg


Konumun burada sonuna gelmiş bulunuyorum. Umarım konumu beğenmişsinizdir. Bu oyun hakkında sorularınız varsa konu altından sorabilirsiniz. Yeni içerikler ile karşınızda olmaya devam edeceğiz. Diğer konularım da görüşmek dileği ile, hoşça kal!
 
Son düzenleme:

Bluter

Öfkelen, ışığın giderek sönmesine karşı öfkelen.

Discord:

Bluter#0074

Katılım
13 Aralık 2018
Mesajlar
230
Elmaslar
323
Puanlar
0
Yaş
20
Güzel konu olmuş, Zula gibi bir oyun olmadığına sevindim. Çıktığı zaman deneyeceğim.
 

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds

Discord:

ArdaK#6888

Katılım
1 Aralık 2018
Mesajlar
1.104
Elmaslar
656
Puanlar
7.075
Yaş
25
Minecraft
JoneX
başarılarının devamını dilerim
 

RebelZone

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor

Discord:

RebelZone#6475

Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
704
Elmaslar
1.692
Puanlar
9.075
Yer
RebelZone#6475
Minecraft
RebelZone
Yine güzel bir konu tebrikler.
 

Sceaw

Comeback #</>

Discord:

Pâtr#0010

Katılım
20 Ağustos 2018
Mesajlar
314
Elmaslar
279
Puanlar
7.070
Yer
İstanbul

Fqpe

Fırında Isıttığım İlk Taş
Katılım
6 Ocak 2019
Mesajlar
87
Elmaslar
64
Puanlar
2.110
Minecraft
Fqpe
Güzel görünüyor. Ellerine sağlık.
 

admiraldus

DEVASTATE

Discord:

admiraldus#6660

Katılım
12 Nisan 2018
Mesajlar
973
Elmaslar
1.686
Puanlar
0
Yaş
23
Yer
İstanbul, Türkiye
Minecraft
admiralduski
Arayüz güzel gözüküyor. Rainbow: Six Siege tarzı bir oyun olursa oynanılabilir. BETA'ya umarım fazlaca kişi katılır da oyun anında mezara gömülmez..
 
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı