Tanıtım [TabPacketFixer] Tab paketi saldırılarından sunucunuzu koruyun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mrtol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.863
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mrtol

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
105
Minecraft
Mrtol

Discord:

Mrtol

Uzun uzun anlatıp konu tasarımıylada uğraşmayacağım.

Bir zamanlar worldedit eklentisinin calc komutuyla sunucunuzu çökerten for tarzı kodlar... her ne kadar calc tarzı komutların kullanımı engellesenizde bu kodları chate yazılıp taba basıncada sunucuya bu paketi gönderiyor bu yüzden sunucunuz biraz üzülüyor.

TabPacketFixer eklentim bahsi geçen işlemi yaptığınızda sunucuya paket göndermenizi engelliyor ve bu tarz kodlar yazan kişileri yazdıkları kodlarla beraber txt dosyasına yazıyor.

1614974872235.png

1614819917076.png

1614818846612.png

Bildiğim kodları ekledim, unuttuğum veya bilmediğim kodlar varsa veya çıkarsa diye düşünüp kodları kendiniz düzenleyebilesiniz diye ayar dosyasıda oluşturdum.

1614974839163.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

"Başarılı" || "Ellerine sağlık" != "Baştan savma"

Son düzenleme:
Kısa sürede fixlenmiş olması bu açığın iyi bir şey. Eline sağlık.

Kısa sürede fixlenmiş olması bu açığın iyi bir şey. Eline sağlık.
Yazdığım onlarca eklentiden sonra paylaştığım ilk eklentinin bu kadar basit bir şey olmasına biraz üzülsemde önemli olan insanların mağduriyetini giderebilmek :)

Gayet güzel işlevli bir eklenti.

Yararlı bir eklenti LuckPerms kullananlar
lp group default(varsayılan grup) permission set worldedit.brush.targetoffset false
komutu ile engelleyebilirler.

Yararlı bir eklenti LuckPerms kullananlar
lp group default(varsayılan grup) permission set worldedit.brush.targetoffset false
komutu ile engelleyebilirler.
Ek bilgi için teşekkürler, sunucularında hâli hazırda luckperms bulunanların o yöntemi kullanması daha mantıklı olur.

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Eklentiyi spigota koydum, istekleriniz üzerine başka fixlerde yapabilirim.

Ek bilgi için teşekkürler, sunucularında hâli hazırda luckperms bulunanların o yöntemi kullanması daha mantıklı olur.
sadece yetkisini almak tam anlamıyla önüne geçmiyor açığın, eklentiyi de kullanmak gerekiyor @RC Network

Seni tekrar buralarda görmek güzel, başarılı bir çalışma olmuş.

Başarılı bir çalışma olmuş dostum, başarılarının devamını bekliyorum iyi forumlar :)

Başarılı bir çalışma olmuş dostum, başarılarının devamını bekliyorum iyi forumlar :)
Teşekkür ederim.
Uzunca bir devamı varda konumdaki olumlu yorumların "baştan savma" sebebiyle silindiği bi forumda sergiler miyim bilmiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl