Çözüldü tablo bozuldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pırlantataşı

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
PırlantaTaşı
Normalde tablomu ayarladım fakat papi de bişey yükledim komple hepsi bozuldu silip tekrar yükledim bu sefer düzelmedi neden acaba?

1707951394348.png

1707951403510.png

1707951398604.png

Böyle kaldılar papi yükledim statistic vault griefprevention olanları fakat list de gözükmüyor nasıl düzelteceğim??

Büyük ihtimalle Vault yüklemişsindir. PlaceholderAPI'yi dosyasıyla beraber sil ve tekrar yükle bunlar olmadan önce hangisini yüklediysen onu yükleme sorununun çözülecektir.

Büyük ihtimalle Vault yüklemişsindir. PlaceholderAPI'yi dosyasıyla beraber sil ve tekrar yükle bunlar olmadan önce hangisini yüklediysen onu yükleme sorununun çözülecektir.
Hocam öyle yaptım papi list yazdığımda hala duruyor bazı şeyler sitesinden jarını indirip attım vaultu indirip reload attığımda düzelmedi.

papi list yazdığımda cıkan şeyler dosya da görünmüyor statistic (2.10.9 placeholder kullanıyorum oyüzden 1.7.0 indirdim) vault ve griefprevention indirdim fakat düzelmedi.

Papi ecloud ile gereksinimleri indirmen gerekiyor, Papinin kendi sitesine gidip ecloud komut kullanımına bak.
Ayrıca böyle durumlarda sil yükle mantıklı değil, sunucuyu her açtığında papi zaten senin için apileri tespit edip placeholderlarını adapte ediyor.

Papi ecloud ile gereksinimleri indirmen gerekiyor, Papinin kendi sitesine gidip ecloud komut kullanımına bak.
Ayrıca böyle durumlarda sil yükle mantıklı değil, sunucuyu her açtığında papi zaten senin için apileri tespit edip placeholderlarını adapte ediyor.
Gereksinimler dediğiniz nedir hocam tam bilmiyorum da

Gereksinimler dediğiniz nedir hocam tam bilmiyorum da
Özünde her Papi Eklentisi bir gereksinim ister. Yani senin elmayı kesmen için bıçağa ihtiyacın vardır. Buradada verileri çekebilmen için API yani Uygulama programlama arabirimlerine ihtiyacın var.

Papi komutunu yürüttüğünde ecloud ya da download ile ilgili argümanlar olmalı. Sen Vault Ext. yüklemeden vault ile ilgili placeholderları kullanamazsın (Tabi eklenti bunu kendi içerisinde destekliyorsa kullanabilirsin).

Özet olarak;
Bir skor tablosu eklentisi düşün, vaultu destekliyor. Sen PlaceholderAPI olmadan bu eklentide vault holderları kullanabilirsin.
Bir de BossBar eklentimiz olsun, vaultu desteklemiyor ama placeholderı destekliyor. Bu eklentide vault kullanman için PlaceholderAPI eklentilerine ihtiyacın var.
Anlamadıysan başka örneklerle anlatabilirim, mantığı anladıktan sonra sorunu çözmen daha kolay olacaktır. Balık vermek yerine balık tutmayı öğretmek daha iyidir her zaman.

Sunucuyu kapatıp, plugins\PlaceholderAPI\expansions dizinine girin. Ve altta vermiş olduğum zip dosyasının içinde bulunan Expansion-Vault.jar adlı dosyayı oraya atın, ardından sunucuyu başlatın.

Ekli dosyalar

Sorun cözüldü konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl