Çözüldü TabListPerWorld

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HEXAGON74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 877
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HEXAGON74

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Arkadaşlar sunucuma başlıktaki plugini yüklüyorum fakat çalışmıyor.Sunucumun sürüm 1.8, ben bu pluginin 1.8 versiyonunu bulamadım.Ayrıca bu pluginin yanında SuperVanish plugini de gerekliymiş.Onu da kurdum (sunucu sürümüme uyumlu olarak) fakat yine de çalışmadı.Yardım eden herkese teşekkürler şimdiden.

Konsoldaki hatayı atar mısın

Paperspigotmu ne kullanıyorsunuz ??
Sunucu sürümünü belirtiniz.

Bu hata 1.7.X - 1.8.X spigot sürümlerdeki holographic displays hatasına benziyor. Internette daha iyi bir araştırma yaparsanız hologramda olduğu gibi bir patch dosyası ve onu etkinleştirecek bir plugin (Hologram için ProtocolLib'di). Bende araştırmaya başlıyorum bir gelişme kaydedersem buraya yazarım.[DOUBLEPOST=1500457951,1500410284][/DOUBLEPOST]
Bu hata 1.7.X - 1.8.X spigot sürümlerdeki holographic displays hatasına benziyor. Internette daha iyi bir araştırma yaparsanız hologramda olduğu gibi bir patch dosyası ve onu etkinleştirecek bir plugin (Hologram için ProtocolLib'di). Bende araştırmaya başlıyorum bir gelişme kaydedersem buraya yazarım.

Not: Bir şey bulamadım.

Alternatif eklentileri deneyiniz, olmadığı takdirde mesaj atbilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl