Çözüldü TabListEdit | Name Animations YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GGKağan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 591
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GGKağan

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
35
Minecraft
gollapuzesi

Discord:

gollapuzesi#5701

Arkadaşlar ben önce bir konu açmıştım NameTagEdit bende olmuyor diye, ne denesem de olmuyor hata veriyor ondan da ben TabListEdit plugini yükledim, [serverim aternosta] ancak ben tam olarak TabList Edit i nasıl kullanacağımı bilmiyorum tam olarak. Serverimdeki yetkiler:
Oyuncu
VIP
VIP+
MVP
MVP+
MVP++
Rehber
Moderatör
Admin
Kurucu
bunlar için nasıl ayarlayacağım anlamadım tab prefix'i ondan yardımcı olsanız, sadece Kurucu oluyor &4&lKURUCU &cGGKagan diye ondan başka olmuyor. Bana baştan sona bu pluginin nasıl kullanılacağını anlatacak biri var mı?

1532765706206.png

İşaretlediğim kısmı true olarak ayarlayıp dene.

Onu ayarlamıştım, kurucu için &4&lKURUCU &cGGKagan yazdım ancak başka bir sorun var, aynı şeyleri nasıl rehber, mod, admin, vip falan oyuncular için ayarlayabilirim?
mesela tabda groupmanagerde Oyuncu yetkisi olanlar için &7&lOYUNCU &7İsim nasıl yapcağım?

Sana configin tab ismi kısmını atıyorum (Configin sonu);

Kod:
use-displayname: true
owners-name: GGKagan
owner-display:
- '&4&lKURUCU&c %player%'
default-group: 'Oyuncu'
# Üste oyuncu ilk girince aldığı yetkinin GroupManager'daki adını yaz. Örneğin; Oyuncu. (Büyük küçük dikkat et)
# Altta ise GroupManager'daki grupların adını yaz. Örneğin; Kurucu, Admin, Skylord, Oyuncu. (Büyük küçük dikkat et)
names:
  Kurucu:
    display:
    - '&4&lKURUCU&c %player%'
  Admin:
    display:
    - '&b&lADMIN&f %player%'
  Skylord:
    display:
    - '&3Skylord&7 %player%'
  Oyuncu:
    display:
    - '&9Oyuncu&7 %player%'
name-animation: 5
no-permission: '&cGerekli yetkiye sahip değilsin!'

Kendine göre düzenle. İçinde hashtag şeklinde bilgilendirme de var. İstersen sil.

Çok sağol yardımın için. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl