Çözüldü TABLİST

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZeusPro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 840
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZeusPro

>> Pluginer & Skripter
Elmaslar
28

Discord:

ZeuLeg#0962

Sunucumda title manager kullanıyorum
fakat tabda groupmanagerin prefixleri gözüküyor
ben name tag edit gözükmesini istiyorum
nasıl yapabilirim ?

Eğer prefixin rengine göre tabda oyuncunun adı renkli görünüyorsa Essentials config.yml ye girip ctrl + f yapıp bu bölmü bulup false ise aşağıdaki bölüm true yaparsan sorun çözülür (NameTagEdit) içinde sorun çözülür.
Kod:
change-playerlist: false

Eğer prefixin rengine göre tabda oyuncunun adı renkli görünüyorsa Essentials config.yml ye girip ctrl + f yapıp bu bölmü bulup false ise aşağıdaki bölüm true yaparsan sorun çözülür (NameTagEdit) içinde sorun çözülür.
Kod:
yaptım fakat halla aynı tabda groupmanager in prefixi görünüyori

Tabın halini bi fotoğrafla atar mısınız nasıl bir sorun pek anlayamadım.

Name tag edit deki grup prem lerini verdinmi ? Gruplara.

Bende Bu Sorunla Karşılaşmıştım Sonra TAB Pluginini Yükledim Hiç perm Vermeye Gerek Kalmadan Kolayca Hallettim TAB Pluginini Öneririm

Kod:
oldu saol. fakat rehberdede oyuncunun prefixi gözüküyor nasıl düzeltirim. rehberdede oyuncuların yetkisinden var (mangaddi ile bağlı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl