Cathrny
Hocam yazımı okumadınız sanırım nametagedit kullanıyorum :)Kullandığın bir eklenti var mı? Eğer yoksa NameTagEdit ile yapabilirsin. -><-Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Pardon görmemişim. Şimdi grupları ayarlarken sıralama istiyor senden. O sıralamaya göre ayarlayabilirsin.Hocam yazımı okumadınız sanırım nametagedit kullanıyorum :)
~ Fati#1883
kurucu:
Permission: nte.kurucu
Prefix: '&4&lKURUCU &c'
Suffix: ''
SortPriority: 1
rehber:
Permission: nte.rehber
Prefix: '&eRehber &a'
SortPriority: 2
oyuncu:
Permission: nte.oyuncu
Prefix: '&8[&bO&8] &3'
SortPriority: -1
Cathrny
peki nasıl daha açıklayıcı anlatırmısınız ?Pardon görmemişim. Şimdi grupları ayarlarken sıralama istiyor senden. O sıralamaya göre ayarlayabilirsin.
hocam sizin paketinizi kullanıyorum :) ripcraftJavaScript:kurucu: Permission: nte.kurucu Prefix: '&4&lKURUCU &c' Suffix: '' SortPriority: 1 rehber: Permission: nte.rehber Prefix: '&eRehber &a' Suffix: '' SortPriority: 2 oyuncu: Permission: nte.oyuncu Prefix: '&8[&bO&8] &3' Suffix: '' SortPriority: -1
Örneğin böyle yaparsan kurucu en üst sırada altında rehber
SortPriority: -1 yaparsan en sonda olur
Yukarıda arkadaş bir örneğini vermiş. Ona bakarak ayarlayabilirsiniz.peki nasıl daha açıklayıcı anlatırmısınız ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
hocam sizin paketinizi kullanıyorum :) ripcraft
Cathrny
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!