Çözüldü TABELA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abalkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 447
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abalkan

oyna.sunolia.network
Elmaslar
48

Discord:

abalkan#4644

Merhaba dostlar sunucumda tabela ile market acan oyuncular tabela sahibi tabelayı görüntüleyebiliyor ama diğer oyuncular tabela görmüyor ama bulundugu yere sag sol tık yapınca alım satım yapabiliyorlar diğer oyuncular tabelayı nasıl görebilir

Gerekli yetkiyi verdinizmi?
Anlayamadım biraz daha düzenli anlatabilirmisiniz?

Market için hangi eklentiyi kullanıyorsun. Belki eklentinin özelliğidir cofig dosyalarını kontrol et.

Market için hangi eklentiyi kullanıyorsun. Belki eklentinin özelliğidir cofig dosyalarını kontrol et.
chestshop kullanıyorum , mesela oyuncular tabele koyup market 1 B500 35 olarak koyduklarında tabelayı koyan kişi tabelayı görüntüleyebiliyor fakat diğer oyuncular koyulan tabelayi göremiyor görünmez ?? ne yapabilirim

Sunucuyu durdur. ChestShop klasörünü ve chestshop.jar ı masaüstüne yedekle. Sana verdiğim dosyayı indir. İndirdikten sonra sunucuyu başlat. Yeni oluşan ChestShop klasörü ile masaüstüne yedeklediğin eski chestshop u aktar. Sorun hala devam ederse. Klasörleri komple sil sunucuyu yeniden başlat ve marketleri tekrar oluştur.

VirüsTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl