Çözüldü Tabela ile ışınlanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thewagno

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
18
Minecraft
thewagno

Discord:

thewagno

Arena bölgesinden arenanın içerisine tabela ile ışınlanma eklemek istiyorum, ancak bunu oyunculara tp yetkisi vermeden yapmam lazım. CommandSign SignManager ve SignWarp eklentilerini denedim ancak tp yetkisi vermeden ışınlanmayı başaramadım. Yardım edebilecek var ise çok memnun olurum yada nerede hata yapıyorum bilgilendirebilen olursa çok iyi olur.

Selamlar,

?[DOUBLEPOST=1487937879,1487937743][/DOUBLEPOST]CommandSigns pluginin de ise yarar
Tabelaya /cmds 1 /#tp <NAME> <Koorinat> Yani ışınlanmasını istediğiniz nokta X Y Z

daha önceden görmüştüm bu şekilde deneyebilirsin.

iyi forumlar.

Burada bir arkadaş cevaplamış yardımcı olur galiba bir bak istersen.

Selamlar,

?[DOUBLEPOST=1487937879,1487937743][/DOUBLEPOST]CommandSigns pluginin de ise yarar
Tabelaya /cmds 1 /#tp <NAME> <Koorinat> Yani ışınlanmasını istediğiniz nokta X Y Z

daha önceden görmüştüm bu şekilde deneyebilirsin.

iyi forumlar.
Maalesef bu şekilde denedim ancak çalışmadı, belkide ben hata yapıyor olabilirim

Belirttiğim bir diğer konuda, bir arkadaş plugini ve kodlarını iletmiş. Bir de onu dene istersen.

Belirttiğim bir diğer konuda, bir arkadaş plugini ve kodlarını iletmiş. Bir de onu dene istersen.
Forum konusu çok eski olduğundan sanırım komutlar artık söyledikleri gibi çalışmamakta, bir kaç tutorial izlemek istedim ancak onlarda çok eski oldukları hatalı sonuçlar elde ediyorum

Forum konusu çok eski olduğundan sanırım komutlar artık söyledikleri gibi çalışmamakta, bir kaç tutorial izlemek istedim ancak onlarda çok eski oldukları hatalı sonuçlar elde ediyorum
Skript ile yapabilirsin. Eğer istersen sana örnek bir kod verebilirim..

Denemekten hiç bir zarar gelmez yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum

Kod:
on right click on sign:
    if uncolored line 1 of clicked block contains "[IŞINLAN]":
        if uncolored line 3 of clicked block contains "Arena":
            execute console command "warp arena %player%"

Örnek olarak bu kodu kullanabilirsin. Dikkat etmen gereken şey: Tabelanın 1. satırına [IŞINLAN] yazmak ve 3. satırına nereye ışınlanacağını yazmak

Örnek tabela görüntüsü ssde:
1755521022983.webp

Kod:
on right click on sign:
    if uncolored line 1 of clicked block contains "[IŞINLAN]":
        if uncolored line 3 of clicked block contains "Arena":
            execute console command "warp arena %player%"

Örnek olarak bu kodu kullanabilirsin. Dikkat etmen gereken şey: Tabelanın 1. satırına [IŞINLAN] yazmak ve 3. satırına nereye ışınlanacağını yazmak

Örnek tabela görüntüsü ssde:
Ekli dosyayı görüntüle 270503
Kusura bakmayın galiba benim hatam yanlış anlatmış olabilirim ancak demek istediğim arena warpına ışınlanmak değil arena warpından arenanın içerisine girmek için tabelaya sağ tık yapmayı demek istemiştim. Yaşadığım problemde ise oyuncuyu arenanın içerisine ışınlamak için /tp %player% x y z şeklinde yapmam gerekiyor ancak essentials eklentiside bunu engelliyor yetkisiz erişim olarak dolayısıyla oyunculara tp yetkisini vermem gerekiyor ve tahmin edersiniz ki böyle bir şeyi yapmak çok mantıklı kalmaz

Kusura bakmayın galiba benim hatam yanlış anlatmış olabilirim ancak demek istediğim arena warpına ışınlanmak değil arena warpından arenanın içerisine girmek için tabelaya sağ tık yapmayı demek istemiştim. Yaşadığım problemde ise oyuncuyu arenanın içerisine ışınlamak için /tp %player% x y z şeklinde yapmam gerekiyor ancak essentials eklentiside bunu engelliyor yetkisiz erişim olarak
warp kodu yerine şunu yaz

teleport player to location at x, y, z in world "dünya"

Skript sürümün ne? birde execute console command değil direkt teleport player to location'ı yazman lazım yani tırnak içine değil direkt teleport'u yazcan execute console command yerine
Yine aynı hatayı alıyorum skript sürüm 2.11.2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl