Teşekkürler, yardımcı olabildeysem.Harikasın hocaam başarılı bir çalışma tam aradığım türlerden
Teşekkürler, yardımcı olabildeysem.Harikasın hocaam başarılı bir çalışma tam aradığım türlerden
ne demek rica ederimTeşekkürler, yardımcı olabildeysem.
Benim yorumuma boş demişsin lakin seninki daha boş :/ Yorumumu tam okumadan yorum yapıyorsun. Mc-Tr'ye yeni katıldığın o kadar belli ki :/boş yorum yapmaya gerek yok burası skript bölümü eklenti değil ihtiyacı olanlar alır kullanır saçma düşüncelerinizi bizimle paylaşma eyleminde bulunmanız da saçma
Mrtol
tm siz haklısınız.Benim yorumuma boş demişsin lakin seninki daha boş :/ Yorumumu tam okumadan yorum yapıyorsun. Mc-Tr'ye yeni katıldığın o kadar belli ki :/
Hocam Plugini Varken Skripti Biraz Gereksiz Kaçıyor.Merhaba Arkadaşlar;
Bugün karşınız'da komut ile
tabela yazısını ayarlama yaptım.
Komutlar;
• /tabela line1 ( yazı )
• /tabela line2 ( yazı )
• /tabela line3 ( yazı )
• /tabela line4 ( yazı )
Örnek;
/tabela line1 Merhaba
Resimler;
Tabelaya bakmadan yazarsak;
Ekli dosyayı görüntüle 26552
Komutu yanlış girersek;
Ekli dosyayı görüntüle 26553Ekli dosyayı görüntüle 77084
Komutu doğru kullanırsak;
Ekli dosyayı görüntüle 26554
Bir örnek tabela yapacağım;
Ekli dosyayı görüntüle 26555
C#:command /tabela [<Text>] [<Text>]: trigger: if player's target block is sign: if arg 1 is "line1": arg 2 is set: set line 1 of player's target block to "%colored arg-2%" send "&aLine1: &7( %colored arg-2% &7) &aBasarıyla Oldu." to player else if arg 1 is "line2": arg 2 is set: set line 2 of player's target block to "%colored arg-2%" send "&aLine2: &7( %colored arg-2% &7) &aBasarıyla Oldu." to player else if arg 1 is "line3": arg 2 is set: set line 3 of player's target block to "%colored arg-2%" send "&aLine3: &7( %colored arg-2% &7) &aBasarıyla Oldu." to player else if arg 1 is "line4": arg 2 is set: set line 4 of player's target block to "%colored arg-2%" send "&aLine4: &7( %colored arg-2% &7) &aBasarıyla Oldu." to player else: send "&cKomutlar: ( /tabela ( line 1 - 4 ) ( TEXT )" to player else: send "&cBir tabelaya bakmalısın." to player
Bilgi;
Hızlıca yapmaya çalıştım.
Lazım olan kişiler olacaktır.
Kolay bir skript.
İyi Ramazanlar DİLERİM.
İyi AKŞAMLAR.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!