Çözüldü Tab'daki plugin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

___frkn___

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar merhaba. Sunucu kurmaya çalışıyorum. Yaklaşık 3-4 gün önce bunu halletmiştim yani en üst kısmına sunucu ismimi falan yazmıştım. Ne olduysa yeniden sıfırlanmış ve gerekli config dosyasını bulamıyorum. Bütün plugin dosyalarını karıştırdım ama bulamadım. Belki de gözden kaçırdım. Ayrıca tablist pluginini de yükledim ikisi çakışıyor. Yani birkaç milisaniyeliğine tablist giriyor bazen diğeri giriyor falan.

76528

Tab için kullandığın plugini silip yeniden yüklemeyi denemelisin. Eğer olmuyor ise IntelliJ veya Eclipse Java gibi programlar ile .jar dosyasını decompile edip editleyebilirsin.

Tab için kullandığım bir plugin yok. Sıkıntı burada. Decompile edilecek kadar bir işin olduğunu zannetmiyorum.

Tab için kullandığım bir plugin yok. Sıkıntı burada. Decompile edilecek kadar bir işin olduğunu zannetmiyorum.
Skript mi kullanıyorsun ? Kullanıyorsan discord üzerinden bana ulaş hallederim.

Hayır skript de kullanmıyorum.

Plugin listeni atar mısın illaki tab la alakalı bir plugin olmalı.

Bazı pluginlerin kendi içinde tabla alakalı bazı şeyler olabiliyor, mesela TitleManager'ın ki gibi.

Eğer başka tab düzenleyici pluginin bulunmadığına eminseniz 80% bir tab düzenleyici skript olmalı. Bence skriptlerinizide bir gözden geçirmelisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl