Tabda ve Score'de %luckperms_prefix% yazınca boşluk oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

midpointbey

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0

Discord:

curpse_robot

1717852340951.png

Böyle gözüküyor hiçbirşey yok ve Kendimde kurucu rolü var. Papi ecloud download Luckperms yazdım yine aynı
kullandığım eklentiler:
GroupManager, Essentials X, Vault, Papi, Tab, Luckperms.

Merhabalar

Luckperms il groupmaneger eklentilerini aynı anda bulundurmayın çakışıyor olabilirler.

Ayrıca Vault papisini de sunucuya yükleyiniz

Ekli dosyayı görüntüle 242550
Böyle gözüküyor hiçbirşey yok ve Kendimde kurucu rolü var. Papi ecloud download Luckperms yazdım yine aynı
kullandığım eklentiler:
GroupManager, Essentials X, Vault, Papi, Tab, Luckperms.
GroupManager ve LuckPerms, iki farklı izin yöneticisidir ve çakışabilirler. İkisini birden kullanmak yerine sadece birini kullanmanızı öneririm. LuckPerms daha modern ve esnek bir izin yöneticisi olduğundan, GroupManager'ı kaldırıp sadece LuckPerms kullanmak daha iyi bir çözüm olabilir.

GroupManager ve LuckPerms, iki farklı izin yöneticisidir ve çakışabilirler. İkisini birden kullanmak yerine sadece birini kullanmanızı öneririm. LuckPerms daha modern ve esnek bir izin yöneticisi olduğundan, GroupManager'ı kaldırıp sadece LuckPerms kullanmak daha iyi bir çözüm olabilir.
Kaldırdım, düzelmedi

tab eklentisine %vault_prefix% ekleyiniz veya tab eklentisinde rütbelere prefix ayarlamanız için group.yml adında bir klasör olur oradan ayarlama yapabilirsiniz.

Sildim hocam olmuyor Hiçbirşey gözükmüyor

tab eklentisine %vault_prefix% ekleyiniz veya tab eklentisinde rütbelere prefix ayarlamanız için group.yml adında bir klasör olur oradan ayarlama yapabilirsiniz.
ekledim yine boşluk görünüyor.
group.yml'de ne yapacağım?
1717859276691.png

groups.yml dosyası:
Kod:
Kurucu:
  tabprefix: "%luckperms_prefix% &8‣ &f"
  tagprefix: "%luckperms_prefix% &8‣ &f"

# default settings for all groups, all groups will take properties from this section unless player's primary group overrides a specific setting
_DEFAULT_:
  tabprefix: "%luckperms_prefix% &8‣ &f"
  tagprefix: "%luckperms_prefix% &8‣ &f"
  customtabname: "%essentials_nickname% "
  customtagname: "%essentials_nickname% " # don't forget to enable unlimited nametag mode to make this one work
  tabsuffix: "%vault-suffix%"
  tagsuffix: "%vault-suffix%"

per-world:
  world1:
    Owner:
      tabprefix: "&0&l[&a&lOwner&0&l] &a"
      tagprefix: "&2&lOwner &a"

lp içerisindeki prefixleriniz ile tab plugini içerisindeki prefixleri aynı şekilde yapmayı deneyin.
örnek olarak lp üzerinden groups içerisindeki kurucu rütbesinin en altında prefix kısmı var
prefixes:
- '#FC3838Kurucu':
yaptıktan sonra tab plugini içerisindeki groups.yml dosyasının içine girip
kurucu:
tabprefix: '#FC3838Kurucu #FC3838'
tagprefix: '#FC3838Kurucu #FC3838'
Bölümünü şu şekilde denerseniz sorun kalacağını düşünmüyorum

Merhaba fotoğraflara bakarak nasıl prefix ayarlayacağınızı anlayabilirsiniz.
Öncelikle grup oluşturmalıyız işaretli alana tıklıyoruz.
lp1.PNG

Sonrasında böyle bir ekran geliyor örnekteki gibi kendinize göre doldurunuz.
Not: Ağırlık kısmını rankların sırasına göre yapınız örneğin en üst rank 99 en alt rank 1 gibisinden
lp2.PNG

şimdi prefix ekliyoruz.
Ok ile işaretlediğim bölüme şunu yazının
Kod:
prefix.1.&4Kurucu
Kendinize göre düzenleyin.
sonrasında entere basıp yuvarlak içine aldığım kısımdan ekle diyin.
lp3.PNG

ve en son olarak kaydet diyip çıkan kodu oyun içinden yazın.
resim_2024-06-09_164810751.png

Merhabalar,

Konunuz 1 haftadır etkileşim almıyor. Sorunun devam edip etmediğini belirtmezseniz 24 saat içerisinde arşive alınacaktır.

İyi akşamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl