Çözüldü tabda sürekli renk değişen prefix

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wolves
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.280
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wolves

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
7
tabda nametagediti kullanıyorum, sürekli renk değiştiren prefix yapabilir myim

Dediğiniz sadece client ile yapılır anladığım kadarıyla

Son düzenleme:

Merhaba, bu bahsetmiş olduğunuz şeyi herhangi bir ekstra eklentiyle yapmak zorunda değilsiniz. Direkt olarak &u rengiyle ayarlayabilirsiniz ?

Merhaba, bu bahsetmiş olduğunuz şeyi herhangi bir ekstra eklentiyle yapmak zorunda değilsiniz. Direkt olarak &u rengiyle ayarlayabilirsiniz ?

Yiğit senin dediğin tabda yapılmıyor, &u sadece tabelada ve hologramlarda geçerlidir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tabda sürekli renk değişmez fakat komut yazarak tabda renk değiştirebilirsin. Şu plugini inceler misin?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
evet bende birtane sunucuda böyle gördüm [SONOYUNCU DEĞİL]

Acaba resmini atarmısınız ben anlamadım

Burdaki bir kaç kişi bilgili olduğunu savunur genel'de her şeyi ben bilirim ben yaparım hatta satıcı ünvanına sahip olanlar'da vardır ama ne sattıkları veyahut ne satmaya çalıştıkları hakkında bir bilgim yok ama çoğunun bilgisiz olduğunu zannediyorum ki bu bir aşağılama değil sadece fikrimi söylüyorum, Client dışında tab'da renk değiştiren bir plugin var fakat chat kısmında çalışmıyor diye biliyorum ama aradığın plugin budur diye tahmin ediyorum
Buyur

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ücretsiz bir eklenti buyrun.
Bu'da resimleri.

eedf4067bbfeaa32350696fecfb3d80c62901c9d.gif

958026b6f42ca5b6d4c7eb2ee8daa962ff9998c9.gif

Kalite Tesadüf Değildir.

Burdaki bir kaç kişi bilgili olduğunu savunur genel'de her şeyi ben bilirim ben yaparım hatta satıcı ünvanına sahip olanlar'da vardır ama ne sattıkları veyahut ne satmaya çalıştıkları hakkında bir bilgim yok ama çoğunun bilgisiz olduğunu zannediyorum ki bu bir aşağılama değil sadece fikrimi söylüyorum, Client dışında tab'da renk değiştiren bir plugin var fakat chat kısmında çalışmıyor diye biliyorum ama aradığın plugin budur diye tahmin ediyorum
Buyur

Bu'da resimleri.

Ekli dosyayı görüntüle 121377

Ekli dosyayı görüntüle 121378

Kalite Tesadüf Değildir.
Ben yanlış anlamışım sonradan belirttim

Buyur

Bu'da resimleri.

Ekli dosyayı görüntüle 121377

Ekli dosyayı görüntüle 121378

Kalite Tesadüf Değildir.
ee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl