olmuyo o chatta bile olmuyor
Merhaba, bu bahsetmiş olduğunuz şeyi herhangi bir ekstra eklentiyle yapmak zorunda değilsiniz. Direkt olarak&urengiyle ayarlayabilirsiniz ?
Jotheyc#7331
Essentials var mı?olmuyo o chatta bile olmuyor
EmreSHN#4551
Merhaba, bu bahsetmiş olduğunuz şeyi herhangi bir ekstra eklentiyle yapmak zorunda değilsiniz. Direkt olarak&urengiyle ayarlayabilirsiniz ?
Ben yanlış anlamışım sonradan belirttimBurdaki bir kaç kişi bilgili olduğunu savunur genel'de her şeyi ben bilirim ben yaparım hatta satıcı ünvanına sahip olanlar'da vardır ama ne sattıkları veyahut ne satmaya çalıştıkları hakkında bir bilgim yok ama çoğunun bilgisiz olduğunu zannediyorum ki bu bir aşağılama değil sadece fikrimi söylüyorum, Client dışında tab'da renk değiştiren bir plugin var fakat chat kısmında çalışmıyor diye biliyorum ama aradığın plugin budur diye tahmin ediyorum
Buyur
Ücretsiz bir eklenti buyrun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu'da resimleri.
Ekli dosyayı görüntüle 121377
Ekli dosyayı görüntüle 121378
Kalite Tesadüf Değildir.
Jotheyc#7331
eeBurdaki bir kaç kişi bilgili olduğunu savunur genel'de her şeyi ben bilirim ben yaparım hatta satıcı ünvanına sahip olanlar'da vardır ama ne sattıkları veyahut ne satmaya çalıştıkları hakkında bir bilgim yok ama çoğunun bilgisiz olduğunu zannediyorum ki bu bir aşağılama değil sadece fikrimi söylüyorum, Client dışında tab'da renk değiştiren bir plugin var fakat chat kısmında çalışmıyor diye biliyorum ama aradığın plugin budur diye tahmin ediyorum
Buyur
Ücretsiz bir eklenti buyrun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu'da resimleri.
Ekli dosyayı görüntüle 121377
Ekli dosyayı görüntüle 121378
Kalite Tesadüf Değildir.
Ben genele söyledim. :)Ben yanlış anlamışım sonradan belirttim
Arkadaşa yardımcı olmak istedim? siz?
essentials olmaz mı :dEssentials var mı?
+ sonsuz canını yerm yardımın içnçoğunun bilgisiz olduğunu zannediyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!