Çözüldü Tab'da Bir Dünyada Kaç Oyuncu Oldugunu Gösterme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XRwaii

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
XRwaii

Discord:

xrwaii

Sunucumda Nether,Arena gibi alanlar aynı dünya içinde ben de tab'da nether alanında kaç oyuncu oldugunu göstermek istiyorum placeholder ile mi skript ile mi yapıcam anlıyamadım.

%server_online_<world>% ile istediğin dünyadaki oyuncuların sayısını döndürebilirsin. Server placeholder'i ile ilgili detaylı bilgiye de aşağıdan ulaşabilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

%server_online_<world>% ile istediğin dünyadaki oyuncuların sayısını döndürebilirsin. Server placeholder'i ile ilgili detaylı bilgiye de aşağıdan ulaşabilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
zaten orada yazdım nether,arena vs aynı dünya içinde yani hepsi world dünyasında bir ayar varmış region'un içindeki oyuncuları gösterme bunu arıyorum

Gereken eklentiler;
*

*

*

Skript kodu;
Kod:
on placeholderapi placeholder request for prefix "regionPlayers":
    if identifier is "Arena":
        set result to "%{regionPlayers::Arena}%"

on region enter:
    if "%region%" contains "Arena":
        add 1 to {regionPlayers::Arena}

on region leave:
    if "%region%" contains "Arena":
        subtract 1 from {regionPlayers::Arena}

Yer tutucular;
* %regionPlayers_<region adı>% / %regionPlayers_Arena%

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl