Çözüldü Taba basınca devamın gelmesi sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TorkauL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.675
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TorkauL

CAPE NETWORK OYUN HİZMETLERİ
Elmaslar
416
Discord İzni
Minecraft
TorkauL

Discord:

torkaul

Öncelikle bütün üyelere iyi forumlar ve hayırlı geceler.
Yaklaşık 1 haftadır falan bulmaya çalıştığım bir sıkıntım var; oyuncular başka bir oyuncunun isminin bir kısmını yazıp taba basınca isim tamamlanıyor ya normalde benim sunucumda maalesef öyle olmuyor illa elle yazmaları gerekiyor. Fakat op yetkisi olanlarda böyle bir sıkıntı yaşanmıyor sanırım bir permi var Sebebini Bulandan ALLAH RAZI OLSUN cidden Şimdiden ilgilenen herkese Çok Teşekkürler.!

Skriptlerini ve NoCheatPlus configini kontrol et.

skriptlerimde bununla ilgili bir şey bulunmamakta nocheatplus plugini sunucumda mevcut evet fakat neresini kontrol etmem gerekli ?
Bildiğim kadarıyla NoCheatPlusda tab engelleyen bir bölüm var fakat hiç kullanmadığım için bilmiyorum, 10 dakikalık araştırma sonucu bulabileceğini düşünüyorum.

Bildiğim kadarıyla NoCheatPlusda tab engelleyen bir bölüm var fakat hiç kullanmadığım için bilmiyorum, 10 dakikalık araştırma sonucu bulabileceğini düşünüyorum.
plugini tamamen sildim tekrar denedim aynı sorun devam ediyor

NocheatPlustan kaynaklanmıyor Pluginlerinizi söylermisiniz.

Öncelikle isim-bug-fixed çok gereksiz ve sunucuyu yoran bir plugin
Sohbet gardiyanının configini kontrol edin
skriptleri alıntı olarak kullandıysan onun içindede tabı engelleyen bir kod olabilir

Öncelikle isim-bug-fixed çok gereksiz ve sunucuyu yoran bir plugin
Sohbet gardiyanının configini kontrol edin
skriptleri alıntı olarak kullandıysan onun içindede tabı engelleyen bir kod olabilir
isim bug fixed pluginini kaldırdım alıntı bir kaç skript kullandım elbette fakat hepsini inceleyerek sunucuma ekledim ve sohbet gardiyanını tamamen silip denedim aynı sorun devam etmekte

spigot.yml dosyasının içinde "tab-complete" mi ne oluyodu, 0 yapınca ya da 1 yapınca aktif hale geliyordu, acaba ona bir güncelleme geldi de oyuncular için başka rakam mı kullanmak gerekiyor artık. Aklıma öyle bişey geldi. Belki de baştan beri öyleydi, spigot.yml içindeki tab-complete içerek satırdaki rakamı 0 ise 1, 1 ise 0 yapın bi deneyin bence *eğer denemediyseniz*.

-
spigot.yml dosyasının içinde "tab-complete" mi ne oluyodu, 0 yapınca ya da 1 yapınca aktif hale geliyordu, acaba ona bir güncelleme geldi de oyuncular için başka rakam mı kullanmak gerekiyor artık. Aklıma öyle bişey geldi. Belki de baştan beri öyleydi, spigot.yml içindeki tab-complete içerek satırdaki rakamı 0 ise 1, 1 ise 0 yapın bi deneyin bence *eğer denemediyseniz*.
,
Bu yol biraz sıkıntılı güncellenmediyse aktif etmek sıkıntı yaratabilir kapatılması tavsiye ediliyor genelde [/x yazıp taba basınca x ile başlayan bütün komutları chatte sıralar]

denedim maalesef ikisini de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl