Çözüldü TAB Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efs2112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efs2112

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Minecraft
Efs2112

Discord:

efspasha

Ben towny için bir tab oluşturdum,ancak town oluşturunca tabdaki herşey kayıyor, tab büyüyor,büyüse bile fotoların falan orantılı durmasını nasıl ayarlayabilirim?
2025-02-21_17.08.10.webp
2025-02-21_17.08.22.webp

boyutları ayarlı zaten, benim sorunum scoreboard t açtığımda büyüyor ve buda diğerlerinin ortadan kaymasına neden oluyor

Sorunu tam olarak anlamadım, büyüyen fotoğrafta kayma göremedim herşey normal gözüküyor,

dediğim şey şu,
deluxemenu de böyle t açtığımda scoreboard büyüyor, büyümesini engellemem lazım

Kasaba altını yazan kısma bakın, orası normalde kasaba yokken boş, kasaba kurunca kasaba altını kısmına $0 ekliyor, bu yüzden büyüyor. bu büyüme aynı zamanda kasabanın ismi uzun olursa da olur, kasaba altını onlar ve yüzler basamaklarına gelince de büyür. bir Yazı scoreboardın en sağında olursa o büyüdükçe scoreboard da büyür

sola dayalı sağda değil ki

Bence büyümesini engellemek için para birimlerinin kısaltmalarini kullanmalısın

sola dayalı sağda değil ki
sayılar ve yazılar sağa doğru kayar
örneğin 1 olan rakam 11 olduğunda sağa doğru ilerliyor, bu da scoreboardın büyümesini sağlıyor
veya kasaba ismi uzayınca, örneğin kral yerine babalarvekrallar olunca yine sağa doğru uzanmış oluyor

Bütün scoreboardı temizleyip sadece a yazdınız diyelim sadece a harfinden ibaret scoreboard koyun, sonra bunu aaaaa yapın, ne demek istediğimi anlayacaksınız

Son düzenleme:
ama ben size şunu soruyorum, sadece a bile yazsam town adına yine büyüyor yanda boşluk olmasına ramen, nası büyümesini engellicem,
title: ''
lines:
- ''
- ''
- ' %img_serverlogo%'
- ' &x&4&b&4&b&4&9⇴ &f&x
- ' &x&4&b&4&b&4&9⇴ &f&x
&f%luckperms_prefix%
- ' &x&4&b&4&b&4&9⇴ &f&x
- ' &x&4&b&4&b&4&9⇴ &f&#
#f5f5eb%vault_eco_balan
- ''
- ' &x&4&b&4&b&4&9⇴ &f&x
- ' &x&4&b&4&b&4&9⇴ &f%im
- ''
- ' &x&4&b&4&b&4&9⇴ &f%im
&x&f&4&f&c&4&eᴀ&x&f&5&f
#f5f5eb%townyadvanced_t
- ' &x&4&b&4&b&4&9⇴ &f&x
&x&f&3&f&c&4&dᴀ&x&f&4&f
#f5f5eb%townyadvanced_n
- ''
- ' &7%time%'
sb kodum bu

title: ''
lines:
- ''
- ''
- ' %img_serverlogo%'
- ' &x&4&b&4&b&4&9⇴ &f&x&e&d&f&b&4&ds&x&f&4&f&c&4&eᴇ&x&f&a&f&d&4&eɴ: #f5f5eb%player% '
- ' &x&4&b&4&b&4&9⇴ &f&x&e&d&f&b&4&dʀ&x&f&0&f&b&4&dᴜ&x&f&2&f&c&4&dᴛ&x&f&5&f&c&4&eʙ&x&f&7&f&d&4&eᴇ&x&f&a&f&d&4&eɴ:
&f%luckperms_prefix% '
- ' &x&4&b&4&b&4&9⇴ &f&x&e&d&f&b&4&dᴋ&x&f&4&f&c&4&e/&x&f&a&f&d&4&eᴅ: #f5f5eb%statistic_player_kills%&8/#f5f5eb%statistic_deaths% '
- ' &x&4&b&4&b&4&9⇴ &f&#F1FF00ᴘ&#F1FF00ᴀ&#F1FF00ʀ&#F1FF00ᴀ&#F1FF00ɴ&#F1FF00:
#f5f5eb%vault_eco_balance% ᵍ '
- ''
- ' &x&4&b&4&b&4&9⇴ &f&x&e&d&f&b&4&dᴋ&x&e&f&f&b&4&dᴀ&x&f&1&f&c&4&ds&x&f&4&f&c&4&eᴀ&x&f&6&f&c&4&eʙ&x&f&8&f&d&4&eᴀ&x&f&a&f&d&4&eɴ:#f5f5eb%townyadvanced_town%'
- ' &x&4&b&4&b&4&9⇴ &f%img_winner%&x&e&d&f&b&4&dᴜ&x&f&0&f&b&4&dʟ&x&f&2&f&c&4&dᴜ&x&f&5&f&c&4&es&x&f&7&f&d&4&eᴜ&x&f&a&f&d&4&eɴ:#f5f5eb%townyadvanced_nation%'
- ''
- ' &x&4&b&4&b&4&9⇴ &f%img_coin%&x&e&d&f&b&4&dᴋ&x&e&e&f&b&4&dᴀ&x&e&f&f&b&4&ds&x&f&1&f&c&4&dᴀ&x&f&2&f&c&4&dʙ&x&f&3&f&c&4&dᴀ
&x&f&4&f&c&4&eᴀ&x&f&5&f&c&4&eʟ&x&f&6&f&c&4&eᴛ&x&f&8&f&d&4&eɪ&x&f&9&f&d&4&eɴ&x&f&a&f&d&4&eɪ:
#f5f5eb%townyadvanced_town_balance% &fᵍ '
- ' &x&4&b&4&b&4&9⇴ &f&x&e&d&f&b&4&dᴜ&x&e&e&f&b&4&dʟ&x&f&0&f&b&4&dᴜ&x&f&1&f&c&4&ds
&x&f&3&f&c&4&dᴀ&x&f&4&f&c&4&eʟ&x&f&6&f&c&4&eᴛ&x&f&7&f&d&4&eɪ&x&f&9&f&d&4&eɴ&x&f&a&f&d&4&eɪ:
#f5f5eb%townyadvanced_nation_balance% &fᵍ '

büyümesini engellemek için scoreboard'u genişletebilirsin, böylece küçük başlayıp sonra büyümesi yerine hep orta-büyük şekilde devam eder, nicki veya kasaba ismi uzun olunca bile boyut hemen hemen aynı kalır

bunun için bir çizgi atabilirsin:
örneğin
Kod:
-------------
[türkiyecCc]
burayı scoreboard gibi düşün, çizgi türkiye kasaba isminden daha uzun olduğu için scoreboard bu durumda büyümeyecek, fakat genişliği her zaman çizgi genişliği kadar olacak
çizgi yerine düz boşluk da atabilirsin (sanırım)

benim kodumu düzenleyip atabilirmisinz ama scoreboard ortada şişko durmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl