Çözüldü Tab Ve Prefix! (İÇERİ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProEdo

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
69
Minecraft
pBooom
Facebook
Yok
X
Yakında
1-Arkadaşlar Fotoğraflar'dada Gördüğünüz gibi prefixler ayarlı groupmanagerde nametagedit'de filan her yerde ayarlı ama yinede chatte prefix yok he tabda var ama chatte yok
2- Arkadaşlar TitleManagerle Board Ve Tabı Yapıyorum Gördüğünüz gibi bozuldu nedense güncelleme gelmis bende yeni sürümünü kurdum configinide editledim ama nedense böyle configini aşağıya bırakıyom şimdiden yapan arkadaşlara teşekürler iyi forumlar... Gerekli Herşey Aşağıda...
3- 2 tane Groups Var Birisi NameTagEdit Birisi GroupManager Config İse TitleManager'in Configi iyi forumlar...
1538242814379.png

1538242838344.png

Ekli dosyalar

Vault yüklümü? Essentials Chate bak.

essentials configini atarmısın

Ekli dosyalar

Bakıyorum 1 Saniye

Fazla geç kaldım cevaplamaya haha :D

Essenntials Configi Yukarda Hatta Bidaha Vereyim ...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Beyler Hadi Ama Ne Yapacağız
1-Prefixler Ne Olacak?
2-Tab Ve Board Nolacak?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Essentials mı yoksa EssentialsX mi kullanıyorsun. Essentials kullanıyorsan EssentialsChat yada EssentialsX kullanıyorsan EssentialsXChat plugini yüklü mü? Alakası olsun olmasın birbirini tamamlıyorlar çünkü.

configin düzgün gibi görünüyor prefixin ve essentials tag kısmı düzgün eksik bir şey olabilir essentials x mi yoksa normalmi kullanıyorsun

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve buradaki herşeyi indirip devam ettir çalışması gerek

E
Essentials mı yoksa EssentialsX mi kullanıyorsun. Essentials kullanıyorsan EssentialsChat yada EssentialsX kullanıyorsan EssentialsXChat plugini yüklü mü? Alakası olsun olmasın birbirini tamamlıyorlar çünkü.
Essentials X essentials spaawn essentials x chat vardı sildim şimdi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Peki Ya Tab Ve Board Sorununu Ne Yapcaz=?

Essentials Sürümünün Uygun Olduğunu Bir Kontrol Et, EssentialsXChat veya EssentailsChat yüklü değilse yükle tekrar dene.GroupManager de worlds klasörüne bir bak belki sadece tek bir dünyaya kayıt etmiştir tagını

Essentials Sürümünün Uygun Olduğunu Bir Kontrol Et, EssentialsXChat veya EssentailsChat yüklü değilse yükle tekrar dene.GroupManager de worlds klasörüne bir bak belki sadece tek bir dünyaya kayıt etmiştir tagını
TM Prefixi hallettim
tabı ve boardı napcaz=?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl