dimitris831
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 43
- Minecraft
- dimitris831
- ichbindimitris
- X
- dimitrisabiniz
Discord:
dimitris831#0001
dimitris831#0001
☆ Can#8830
dimitris831#0001
bunu kullanDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tworst#0001
dimitris831#0001
Her Dünyaya Ayrı Plugin Bu Konuda Bulunmakta Başkada Vardıda Şu Anda Aklımda Deil
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
2 Side Oluyor 1. Kullanmadım Fakat 2. Sıkıntısız Çalışıyor
Tworst#0001
Maalesef Dünyaya Özel Yapmak İçin Farklı Bi plugin Kullanmak ZorundasınFeatherBoard ile yapabilir miyim? Yapabiliyorsam nasıl?
dimitris831#0001
Her Dünyaya Ayrı Plugin Bu Konuda Bulunmakta Başkada Vardıda Şu Anda Aklımda Deil
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
2 Side Oluyor 1. Kullanmadım Fakat 2. Sıkıntısız Çalışıyor
Tworst#0001
Pek Yapmadım Ole Şeyler Fakat İnternette Youtubeden Bakabilirsin vardırProScoreboard işime yaradı, teşekkür ederim ama başlığı renkli yapabiliyor muyum? Yani sarı bir şekilde LOBI yazması yerine turuncunun tek tek harflerin içinden geçmesi gibi?
Yok.
Yapamazsın, dostum en az proscoreboard premiumluğu var onların ordan premiumu alırsan, sana bütün özellikleri veriyorlar, rengarenk yazı, hazır scoreboard vb. şeyler.ProScoreboard işime yaradı, teşekkür ederim ama başlığı renkli yapabiliyor muyum? Yani sarı bir şekilde LOBI yazması yerine turuncunun tek tek harflerin içinden geçmesi gibi?
dimitris831#0001
Yapamazsın, dostum en az proscoreboard premiumluğu var onların ordan premiumu alırsan, sana bütün özellikleri veriyorlar, rengarenk yazı, hazır scoreboard vb. şeyler.
Yok.
☆ Can#8830
Yok.
Arkadaşamız dünyalar arası istiyor FeatherBoard sisteminde böyle bir işlem yok.FeatherBoard ile yapılıyor diye billiyorum
☆ Can#8830
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!