Çözüldü Tab tamamen gözükmüyor....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dokan6840
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.878
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dokan6840

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
XHamos
taba bastığım zaman sadece girenlerin ismi yazıyor ama tabın geri kalanı gözükmüyor ve name edit plugini ile yaptığım hiçbişey tab da gözükmüyor bunun çözümü nedir ?

yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler....

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

NametagEdit sadece oyuncuların tagını ayarlamana yarar. Tab menüsünü düzenlemek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentiyi kullanabilirsin.

plugini yükledim fakat tab da herhngi bi değişiklik olmadı malesef hala sadece serverdeki oyuncular gözüküyor tabın geri kalanı yok

nametagedit de herşeyi ayarladım fakat sorun tab da. tablist için önerdiğin plugini yükledim ama tab da hala bi değişiklik yok malesef

nametagedit de herşeyi ayarladım fakat sorun tab da. tablist için önerdiğin plugini yükledim ama tab da hala bi değişiklik yok malesef

Kod:
config-version: 5
debug: false
using-config: true
using-bungeecord: false
legacy-client-support: false
check-for-updates: true
locale: tr-TR

player-list:
  enabled: true
  header:
  - ''
  - '&6&lSunucu&f&lADI &7- &bSunucu işte'
  - ''
  - '  &eHoşgeldin&7: &f%{player} &8: &eYetkin&7: &f%{group} &8: &eÇevrimiçi Oyuncular&7: &f%{safe-online}'
  - ''
  footer:
  - ''
  - '&eVIP,Spawner veya başka ürünleri almak için: &fwww.site.com'

Bu kısmı true yapıp deneyiniz.

İlk Önce name tag edit için perm verceksin. Title manager yükleyip tabı ayarla yadahazır paket bul onun içinden al.

Arkadaşlar burası bir yardım konusu, yardım etmişse birileri aynı şekilde yazarak boş boş mesajlar yazmayın.

@dokan6840
pluginini yükledikten sonra
plugininide yüklemeniz gerekiyor yoksa çalışmaz. Ayrıca sürümünüzünde uygun olması gerekiyor.

İkisini de yükledim serveri spigot 1.7 - 1.8 olarak ayarladığım için olmuyor o zaman .
Peki 1.7 de tabın o görüntüsünü nasıl fix leyebilirim ?

İkisini de yükledim serveri spigot 1.7 - 1.8 olarak ayarladığım için olmuyor o zaman .
Peki 1.7 de tabın o görüntüsünü nasıl fix leyebilirim ?

TitleManager plugininin 1.7x desteği var, ancak PaperSpigot 1.8.8 kullanmanızı tavsiye ederim.

spigot 1.8.8 ayarladım fakat bu sefer serverde ayarladığım bütün pluginler bozuluyor

LiteBoardı öneririm snırsız header/footer papi desteği her world için scoreboard özelliği mevcut
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

NameTagEdit'in nasıl kullandığını merak ediyorsan buraya tıkla.

Tablist için bir plugin arıyorsan
Tablist için titlemanager biraz saçma olur adam belki 4 satırdan fazla bişey yazmak istiyor ? titlemanagerde sadece 4 satır yqzabiliyoruz örnek
tab:

DenemeCraft

----------------

Titlemanager yerine Liteboard öneririm snırsız header/footer ekleniyor

Craftbukkiti de denedim fakat yinede serverdeki pluginler bozuluyor :(

Şimdilik tek sorunum tabın tamamını gözükmemesi
Bu mesajdaki olayı çözemedim bir türlü

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    2 KB · Görüntüleme: 368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl