Çözüldü Tab Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DragonLife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.954
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DragonLife

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Merhaba Mc-tr Forum Kulanıcıları Ben titlemanager pluginini kulanmaktayım bilmiyorum ondanmı oyun içinden taba basınca mesela vip olan oyuncunun tabda isminin yanında vip yazmasını istiyorum onu nerden ayarlayabilirm iliğiniz için tesekur ederim

Merhaba Mc-tr Forum Kulanıcıları Ben titlemanager pluginini kulanmaktayım bilmiyorum ondanmı oyun içinden taba basınca mesela vip olan oyuncunun tabda isminin yanında vip yazmasını istiyorum onu nerden ayarlayabilirm iliğiniz için tesekur ederim
titlemaganer'a eklemek istediğin yere {group} deneyebilirsin. denemedim belki olabilir.

Titlemanager i hiç kullanmadım ama tab da groupları göstermek için işe yarayan bir plugin var adı NameTagEdit

NameTagEditi kullanmak için sırasıyla uygulayın ;
/nte group add <isim>
/nte group <isim> prefix <grubun tagı>
/nte group permission nte.<istediğiniz bir şey>
/mangaddp <grup> nte.<seçtiğiniz perm>
/nte reload

Tabda gözükmesini istiyosanız /plugins/NametagEdit/config.yml/TabListDisabled: false ise true ye çeviriniz :)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İyi forumlar

TitleManager İle Bahsettiğin Olay Olmaz.Name Tag Edit İle Olabilir

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DragonLife Olmamasının Sebebi GroupManager'den Dolayı GroupManager'de Bir Grubun Altında "inhentarince" Diye Bir Olay Var Bu Olay Diyelimki Grubumuz Rehber "inhentarince" Kısmına Oyuncu Yazıyoruz Oyuncu Yetkileri Otomatik Olarak Rehbere Geçiyor. Burdan Sorunun Çözümünü Burdan Anlatmak Zor Ama İsterse NameTagEditten Oyuncu Diye Grub Oluştur Sonra "/nte group permission nte.oyuncu" Yap Bu Yetkiyi Oyuncuya Ver Ve "/manload" Yaz "/nte reload" Yaz Ve Taba Bas Oyuncular Tab'da Tagı Olmuş mu Olduysa Beğeniyi Esirgemeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl