nesoicompany
groups.yml dosyanızı ve konsol çıktısını paylaşırmısınız lütfen.Ben Tab plugini kullanıyorum ama luckperms den rolleri açmam ramen tabda oyuncu kurucudan üstüoluyor nasıl yapcam ve şu anda düzelmeye çaıştım ve bu yazı veriyor arttık Ekli dosyayı görüntüle 266586
pelfoxi
sorting-types:
- GROUPS:kurucu,yönetici,moderatör,asistan,rehber,fvip,mvip,vip,default
nesoicompany
groups.yml ye yeni bir rütbe eklemek için böyle yapmalısınız:
kurucu:
tabprefix: "&cKurucu &f"
tagprefix: "&cKurucu &f"
oyuncu:
tabprefix: "&fOyuncu &7"
tagprefix: "&fOyuncu &7"
scoreboard-teams:
enabled: true
enable-collision: true
invisible-nametags: false
anti-override: true
# https://github.com/NEZNAMY/TAB/wiki/Feature-guide:-Sorting-players-in-tablist
sorting-types:
- "GROUPS:kurucu,admin,yardimci,oyuncu" # burası
- "PLACEHOLDER_A_TO_Z:%player%"
case-sensitive-sorting: true
can-see-friendly-invisibles: false
disable-condition: '%world%=disabledworld'
nesoicompany
TŞK AMA gurp.yml hatası var ne olcak dosyalar yeniden yüklenemedi hatası
groups.yml ye yeni bir rütbe eklemek için böyle yapmalısınız:
Kod:kurucu: tabprefix: "&cKurucu &f" tagprefix: "&cKurucu &f" oyuncu: tabprefix: "&fOyuncu &7" tagprefix: "&fOyuncu &7"
Onun dışında tabda oyuncunun altta durmasını ayarlamak için config.yml deki sorting-types değerinden ayarlıyabilirsin:
Kod:scoreboard-teams: enabled: true enable-collision: true invisible-nametags: false anti-override: true # https://github.com/NEZNAMY/TAB/wiki/Feature-guide:-Sorting-players-in-tablist sorting-types: - "GROUPS:kurucu,admin,yardimci,oyuncu" # burası - "PLACEHOLDER_A_TO_Z:%player%" case-sensitive-sorting: true can-see-friendly-invisibles: false disable-condition: '%world%=disabledworld'
furkan3415
nesoicompany
PlaceholderAPI sunucunda eklimi ekli ise:TŞK AMA bir şey sorucam yine tab ile alakalı scoreboard da öldürme kısmına %statistic_player_kills% yazıyorum ama bu hatyı veriyor ve hata papi dowland ve papi reload dı yapmama ramen Ekli dosyayı görüntüle 266611
furkan3415
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!