Tab Skripti ACİL YARDIM (YANLIŞ YERDE AÇTIYSAM K.b YENİYİM)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatihaurq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.434
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihaurq

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
9
Minecraft
_FqtihAura_
Facebook
captanmuz
Merhaba arkadaşlar öncelikle yanlış yerde konuyu açtıysam kusura bakmayın yeniyim ama acil yardım lazım tablist skripti bulmuştum ve skript klasörüne attım spigot sürümü 1.7.10 ve isim tagı yaptıktan sonra isim uzunluğundan dolayı ismimin bir kısmı gözüküyor diğer kısmı gözükmüyor bu tab uzunluğunu nasıl arttırırım SÜRÜM:1.7.10

sorun.png

Merhaba arkadaşlar öncelikle yanlış yerde konuyu açtıysam kusura bakmayın yeniyim ama acil yardım lazım tablist skripti bulmuştum ve skript klasörüne attım spigot sürümü 1.7.10 ve isim tagı yaptıktan sonra isim uzunluğundan dolayı ismimin bir kısmı gözüküyor diğer kısmı gözükmüyor bu tab uzunluğunu nasıl arttırırım SÜRÜM:1.7.10

Ekli dosyayı görüntüle 35515
Bildiğim kadarı ile plugin ile yapılabiliyor. Ama hangi plugin veya nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok. Buraya yardım edebilecek arkadaşları etiketliyorum. @IrfanDmn @Celil @SoulX @Twenor42 @bertek41

1.8'in altında tabda 16 karakter limiti var. Ama tab prefix, tab suffix gibi şeylerle 48 karaktere kadar çıkartabilirsin. Skript tabta oyuncunun ismini değiştiriyordur siz prefix olarak değiştirin onu.

1.8'in altında tabda 16 karakter limiti var. Ama tab prefix, tab suffix gibi şeylerle 48 karaktere kadar çıkartabilirsin. Skript tabta oyuncunun ismini değiştiriyordur siz prefix olarak değiştirin onu.
nasıl yani

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yükleyip deneyin

Kod:
on join:
    player has permission "Tag.Owner"
    set player's nametag prefix to "&4K"

Peki tabda &4K yazıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl