kenreas
losadev
Hayır böyle sıralayamazsınız TAB'ın bunun için configinde bölüm var/lp editor yazıp link oluşturmasını beklemelisin, ardından siteye girip gruplara gel. her grubun yanında ağırlıkları olur, en ağırına 100 falan ver öyle öyle azalt default yetkiye kadar. sonra kaydedip /lp applyedits yapman lazım.
scoreboard-teams:
enabled: true
enable-collision: true
invisible-nametags: false
anti-override: true
sorting-types:
- GROUPS:kurucu,yonetici,admin,gelistirici,mimar,moderator,destek,vip,default
kenreas
Nası ya? ben böyle yapmıştım gayet de olmuştu...Hayır böyle sıralayamazsınız TAB'ın bunun için configinde bölüm var
bkz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Örnek:
YAML:scoreboard-teams: enabled: true enable-collision: true invisible-nametags: false anti-override: true sorting-types: - GROUPS:kurucu,yonetici,admin,gelistirici,mimar,moderator,destek,vip,default
atom7627
Tamam, DeniyorumHayır böyle sıralayamazsınız TAB'ın bunun için configinde bölüm var
bkz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Örnek:
YAML:scoreboard-teams: enabled: true enable-collision: true invisible-nametags: false anti-override: true sorting-types: - GROUPS:kurucu,yonetici,admin,gelistirici,mimar,moderator,destek,vip,default
atom7627
Çok Teşekkür Ediyorum! Sizin Sayenizde Ben koskoca bir sunucu yapımını bitirdim.Hayır böyle sıralayamazsınız TAB'ın bunun için configinde bölüm var
Örnek:
Konu kilit demek yerine moderatör etiketleyebilirdin. @BloodyX konu kilit.Çok Teşekkür Ediyorum! Sizin Sayenizde Ben koskoca bir sunucu yapımını bitirdim.
KONU KİLİT