Çözüldü Tab ScoreBoard Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poftuq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 132
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Poftuq

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
18
Minecraft
Poftuq
Minecraft 1.16.5 Paper SkyBlock sunucum için TAB pluginini kullanıyorum v5.5.0 olanını indirdim scoreboardımı yaptım şöyle bir sorun var sunuucuyu ilk açtığımda sağda scoreboard hatalı oluyor başta gözükmüyor ufak kutu gözüküyor 1. resimdeki gibi daha sonrasında /tab reload yapınca tablo geliyor neden böyle oluyor bir bilgisi olan var mı configdeki delay-on-join-milliseconds: 0 ayarınıda değiştirdim denedim olmadı error loglarına bakıyorum hatada göremedim aşağıya latest-logu bırakıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

1772491590140.webp
1772491825605.webp

Latest-Log:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

TAB configini yedekleyin ve silin, sonra configinizin sadece tab kısmını kopyalayın ve yeni confige yapıştırın.

TAB configini yedekleyin ve silin, sonra configinizin sadece tab kısmını kopyalayın ve yeni confige yapıştırın.
Direk Tab dosyasını sildim tekrar açtım sunucuyu scoreboardı aktif ettim hiçbir şeyi değiştirmeden yine öyle kare şeklinde çıktı reload yapınca düzeldi sunucu açılınca böyle oluyor aç kapatta tablo gidiyor

Pluginlerimde bunlar acaba scoreboard ile çakışan var mı diye baktımda bulamadımda

1772492934020.webp

Taban sürümünüz kaç ?

Pluginlerimde bunlar acaba scoreboard ile çakışan var mı diye baktımda bulamadımda

Ekli dosyayı görüntüle 281820
Bu sorun TAB plugininde geleneksel bir sorun haline geldi. Maalesef ki şuanda kimse TAB pluginin scoreboard kısmını kullanmamakta. (tek tük kullanan olabilir.) Bu yüzden TAB confinginden scoreboard kısmını kapatıp, başka bir plugin kullanmanızı öneririm.

Aşağıda bu sorunu yaşayanların bi kaçı:
TIKLA
TIKLA

Gördüğünüz gibi bu sorunun bir çözümü yok. Pluginin kodlamasında bir sorun olduğunu düşünüyorum.​

Bu sorun TAB plugininde geleneksel bir sorun haline geldi. Maalesef ki şuanda kimse TAB pluginin scoreboard kısmını kullanmamakta. (tek tük kullanan olabilir.) Bu yüzden TAB confinginden scoreboard kısmını kapatıp, başka bir plugin kullanmanızı öneririm.

Aşağıda bu sorunu yaşayanların bi kaçı:
TIKLA
TIKLA

Gördüğünüz gibi bu sorunun bir çözümü yok. Pluginin kodlamasında bir sorun olduğunu düşünüyorum.​
Anladım peki hem scoreboard hemde tab plugini olarak ne önerebilirsiniz ücretsiz ve güncel bir plugin olursa sevinirim mümkünse hem tabı hemde scoreboardı aynı yerden ayarlayabileyim olmazsada ayrı ayrı önerebilir misiniz 1.16.5 paper için

Protocollib, viaversion gibi eklentilerinizi uygun sürümlere güncelleyip tekrar deneyin. Alternatif olarak AnimatedScoreboard kullanabilirsiniz, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl