Bulundu Tab prefixinin sürekli renk değiştirmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GetClick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.526
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GetClick

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
25
Minecraft
NoExcute
Merhaba MC-TR sakinleri

Benim istediğim plugin tab plugini
Mesela ben tabda tvip+ grubuna şöyle
Artışını RGB her renkten değişerek olmasını istiyor plugini nedir

Merhaba usta yoda, titlemanager pluginini tab için kullanabilirsin.

Bahsettiginiz değişken yok diye biliyorum.

Bir tek &u hologram eklentisinde vardı, yanılıyor olabilirim.

ColoredTabList, TitleManager ve TAB pluginlerini kullanabilirsin. Hocam sürekli renk değiştiren yazıyı sadece hologramda yapabilirsin.

Aslında bir plugin var sürekli renk değiştiren. Ama paralı, durumun iyiyse bir göz at derim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

@EmreSHN Arkadaş Rainbow geçiş efekti tarzında istiyor sanırım.

Sonoyuncuda bulunan hoş bir özellik.

Clientden sanıyordum ama yapılması client olmadan mümkün olabilir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Java apisine bakayim, R G B geçişleri ile yapılabilir yavaş yavaş rengi değişerek ama Sunucuyu garip bir hale sokar gibi :D

Titlemanager + NameTagEdits ile yapılabilir.

NameTagEdits de

Kod:
   TeknoVip:
    Permission: tab.teknovip
    Prefix: '&4Tekno&fVip&7'
    SortPriority: 10
   TeknovipR:
    Permission: tab.teknovipr
    Prefix: '&4Tekno&fVip &7'
    Suffix: ' &a[&6R&a]'
    SortPriority: 11

şöyle 2 grup olacak bir skript le veya eklenti ile
habire adamın NTE grubu değişicek.

Skripti yapıp atarmisiniz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

@TeknoKlan yapabilirmisiniz ?

Son düzenleme:
AnimatedNames pluginini çoğu kişi bilmiyor. NameTagEdit plugininden kat kat daha kaliteli. Bir göz atmanı tavsiye ederim. :)

Ben RGB demedim mesela ilk &3&lTVİP sonra &4&lTVİP dedim ben sonoyuncu hariç bu sunucda gordum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu sunucuda var ve clientsiz

Madem bizim sunucunun adı geçmiş, biz de arkadaşa seve seve yardımcı olabiliriz.

Bunu TAB isimli bir Plugin ile yapabilirsiniz!
İşte Link:

Küçük bir config dosyası bırakmak isterdim ama şuan telefondayım.
En azından biraz bilgi iyidir; animations.yml'nın içinde web: isimli bir kısım olacak oradan bakarak yapabilirsin.
PlaceHolders'lar ile Prefix'e taşımalısın; örneğin Tag31: isimli bir Animasyon oluşturdun diyelim, bunu config.yml'deki grubun Tag kısmında %animated-object:Tag31% olarak yazmalısın.
İnterval'leri yani hız döngüsü ayarını da güzel ayarlamalısın ki renk geçişi olsun...

Saygılarımla...

Madem bizim sunucunun adı geçmiş, biz de arkadaşa seve seve yardımcı olabiliriz.

Bunu TAB isimli bir Plugin ile yapabilirsiniz!
İşte Link:

Küçük bir config dosyası bırakmak isterdim ama şuan telefondayım.
En azından biraz bilgi iyidir; animations.yml'nın içinde web: isimli bir kısım olacak oradan bakarak yapabilirsin.
PlaceHolders'lar ile Prefix'e taşımalısın; örneğin Tag31: isimli bir Animasyon oluşturdun diyelim, bunu config.yml'deki grubun Tag kısmında %animated-object:Tag31% olarak yazmalısın.
İnterval'leri yani hız döngüsü ayarını da güzel ayarlamalısın ki renk geçişi olsun...

Saygılarımla...
Yeni sürümde ayarlama düzgün çalışmıyor 12 yaparsa doğru olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl