Çözüldü Tab pluginindeki scorboarda nasıl kd eklenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eren 02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 785
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eren 02

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
realaEren

Discord:

real_Eren02

Sunucu aternos 2 gündür uğraşıyorum ama kd eklemeyi beceremedim bu konuyu, bide bu resim deki ismi nasıl duzeltebilirm?
1000040984.webp

Sunucuya placeholderAPI plugini yükleyin ardından aşağıdaki komutları sırayla girin.

/papi ecloud download player
/papi ecloud download server
/papi ecloud download statics
/papi ecloud download luckperms
/papi reload

Ardından scoreboard a gelip %statics_kills% ve %statics_deaths% papilerini scoreboarda ekleyiniz.

Benjamin peki şu ismi nasıl düzeltebilirim kk?

İsimdeki afk kısmını diyorsanız muhtemel ölçüde

/papi ecloud download essentials
/papi reload

Komutlarını kullanmanız durumunda düzelecektir.

Benjamin kk K/D olmadı ve tab ise bu sefer ismin sonuna no yazıyor bu sefer ben bu no yazısını nasıl silebilirim?
1000040986.webp
1000040987.webp

%statistic_player_kills% %statistic_deaths% şeklinde değiştirin.

Essentials yazısı ile ilgili kısmı bakıp geri döneceğim.

Tamam teşekkür ederim şimdi denicem

Teşekkürler kk kd çalışıyor ama sadece o isim hatalı onu bulursan bana söyler misin benjamin rica etsem?

KaplanCraft kk hangi yml bakmam lazım o isim için biliyor musun kk?

gördüğüm kadarıyla defualt papi olarak lp var ve muhtemelen TAB kullanıyorsunuz bunu %time% yani TAB eklentisindeki defualt değerden anlayabiliriz sunucunuza papi yani placeholderapi yüklemenizi öneririm. ama normalde o olmadanda TAB ın defualt değerlerde çalışması gerekiyor. size önerim hem papi yükleyip güncel TAB eklentisini yüklemeniz olacaktır iyi günler.

gördüğüm kadarıyla defualt papi olarak lp var ve muhtemelen TAB kullanıyorsunuz bunu %time% yani TAB eklentisindeki defualt değerden anlayabiliriz sunucunuza papi yani placeholderapi yüklemenizi öneririm. ama normalde o olmadanda TAB ın defualt değerlerde çalışması gerekiyor. size önerim hem papi yükleyip güncel TAB eklentisini yüklemeniz olacaktır iyi günler.
Kk placeholderapi ve Tab plugini kullanıyorum zaten scorboardla sıkıntı kalmadı ama şu ismin sonuna konulan no yazısını nasıl siliniyor onu bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl