Çözüldü TAB Plugininde Rank Sıralaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HusRan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.833
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HusRan1

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
iHusRan

Discord:

husrann / HusRan#5313

Sunucumda TAB'ı düzenlemek için TAB Plugini'ni, ranklar için ise PowerRanks Plugini'ni kullanıyorum. LuckPerms kullanmıştım yine aynı sorun olmuştu.
Powerranksda weight ayarlıyorum kurucu>admin>rehber>üye şeklinde ama bu sıralama tab pluginini aktifleştirince alfabetik sıraya dönüşüyor. Bunu nasıl çözebilirim?
1656590019209.png

Dostum düzeltmek için tab config girmen lazım aşşalara in görürsün oradan düzenle örnek resim atayım sana poweranks kullanma luck ile devam et.
resim_2022-06-30_151506041.png

luckpermsde baya uğraştım ama bu powerranks bana daha kolay geldi bu dediğini powerranks'da yapabilir miyim?
Bu arada TAB pluginini sildim sorun düzeldi geri kurunca geri geliyor

luckpermsde baya uğraştım ama bu powerranks bana daha kolay geldi bu dediğini powerranks'da yapabilir miyim?
Dostum PowerRanks sadece tag ayarlıyabiliyorsun diye biliyorum yetki falan ayarlıyaman luckperms daha iyi tag luckperms ile alakası bile yok. Yinede PowerRanks ile devam edicem diyorsan öylede olur.

Dostum PowerRanks sadece tag ayarlıyabiliyorsun diye biliyorum yetki falan ayarlıyaman luckperms daha iyi tag luckperms ile alakası bile yok. Yinede PowerRanks ile devam edicem diyorsan öylede olur.
web editor kısmı var oradan ayarlayabiliyorsun. ayarladım zaten permleri oradan weight de ayarladım TAB plugini kurunca weightler iptal oluyor. Senin kullandığın plugin Tablist sanırsam

web editor kısmı var oradan ayarlayabiliyorsun. ayarladım zaten permleri oradan weight de ayarladım TAB plugini kurunca weightler iptal oluyor. Senin kullandığın plugin Tablist sanırsam
Dostum resim atsan daha iyi yardımcı olabilirim TAB bahsediyorum ben

TAB plugini sorunlu muhtemelen. Tablist ile yaptım ve düzgünce sıraladı.

Düzelttim teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl