arda123dadqwd
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- ardaister
Discord:
Ardac
Ardac
Ardac
hayır scoreboard kısmındaEğer bahsettiğiniz oyuncu kafası ise, crackli sunucularda tab kısmında oyuncuların kafa resmi yoktur.
itemsadder kullanmanız lazım bunun aktif olması için.hayır scoreboard kısmındaEkli dosyayı görüntüle 218534 böyle görünmüyor :admin: olarak görünüyor png olarak değil
Ardac
evet kullanmaktayım zaten tabda chatde görünüyor fakat scoreboardda görünmüyoritemsadder kullanmanız lazım bunun aktif olması için.
tabda ki Placeholder ı scoreboard a aynı şekilde yapıştırdınız mı?evet kullanmaktayım zaten tabda chatde görünüyor fakat scoreboardda görünmüyor
Ardac
nasıl anlayamadımtabda ki Placeholder ı scoreboard a aynı şekilde yapıştırdınız mı?
Ardac
youtubedeki videoları izledim yine sadece grup adı olarak görünüyortabda ki Placeholder ı scoreboard a aynı şekilde yapıştırdınız mı?
XBrexorX#2521
Hocam anladığım kadarıyla özel bir server resource pack kullanıyorsunuz. Ve TAB da rütbeyi icon olarak mı göstermek istiyorsunuz? Tam anlamadımda.Merhabalar tab pluginini scoreboardını ayarladım fakat rank: %vault_prefix% yapıyorum sadece luckyperms de ayarladıgım prefix adı görünüyor oyuncu pngsi görünmüyor bunu nasıl yapabilirim
Ardac
tab da görünüyor fakat tab pluginin scoreboards kısmında görünmüyor icon olarakHocam anladığım kadarıyla özel bir server resource pack kullanıyorsunuz. Ve TAB da rütbeyi icon olarak mı göstermek istiyorsunuz? Tam anlamadımda.
Ardac
onatic48
Buraya yazarsanız başkaları da bilgilensin.Sorunu hallettim çok kolay bir hataymış teşekkürler
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!