Çözüldü TAB PLUGİNİ

SnowySushi

Üzgünüm, dengim değilsin.
Elmaslar
204

Discord:

SnowySushi#1869

Tab isimli plugini kullanıyorum bir manyaklık edip scoreboardıda bu pluginden kullanmak istiyorum ancak tarih saat online oyuncu ismi gibi şeyleri nasıl göstericeğimi bilmiyorum yardım eder misiniz?

dediğim gibi pluginin linkini atarsan yardım ederim

Manyaklık değil, doğru bir karar vermişsiniz. Ben de sunucumda
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisinin scoreboardlarını kullanmaktayım. İstediğiniz şeyleri yansıtmak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini kullanacaksınız.

siteden bütün placeholderlara erişebilirsiniz. Örneğin sunucudaki çevrim içi üyelerin sayısını yansıtmak istiyorsunuz, /papi ecloud download Server yazarak sunucular için olan expansionu indiriyorsunuz.

Ardından scoreboard kısmına %server_online% yazarsanız sunucudaki kişilerle yansıtacaktır.

Tarih ve saat için /papi ecloud download LocalTime komutuyla saat expansionunu indireceksiniz. Ardından %localtime_time% ile saati yansıtabilirsiniz.

Manyaklık değil, doğru bir karar vermişsiniz. Ben de sunucumda
eklentisinin scoreboardlarını kullanmaktayım. İstediğiniz şeyleri yansıtmak için
eklentisini kullanacaksınız.

siteden bütün placeholderlara erişebilirsiniz. Örneğin sunucudaki çevrim içi üyelerin sayısını yansıtmak istiyorsunuz, /papi ecloud download Server yazarak sunucular için olan expansionu indiriyorsunuz.

Ardından scoreboard kısmına %server_online% yazarsanız sunucudaki kişilerle yansıtacaktır.

Tarih ve saat için /papi ecloud download LocalTime komutuyla saat expansionunu indireceksiniz. Ardından %localtime_time% ile saati yansıtabilirsiniz.
tarihi nasıl yansıtıcağım date yazarak mı?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl