Çözüldü TAB plugini TAG renk sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bolib945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bolib945

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
16
Minecraft
bolib945
Merhabalar, tab plugini kullanıyorum. TAG için renk ayarlarken kullanıcının ismine renk veremiyorum. TAB kısmında gözüküyor ama. Nası düzeltebilirim?
1747228654703.webp

1747228679563.webp

1747228691559.webp

tagprefixte %sponsor%'dan sonra &r koyup hex kodundaki hashtagin arkasına & koymayı dener misin &#6A5885

şöyle yapabilirsin luckperms de tag ı oluşturduktan sonra normal oluştur nasıl görünmesini istiyorsan sonra -/lp editor yaz editor sitesi açıldıktan sonra hangisine verdiysen gir ve tagının yazdığı yere boşluk bırakıp istediğin rengi yap yani şöyle olacak (yaptığıntag) &2) mesela böyle denermisin

şöyle yapabilirsin luckperms de tag ı oluşturduktan sonra normal oluştur nasıl görünmesini istiyorsan sonra -/lp editor yaz editor sitesi açıldıktan sonra hangisine verdiysen gir ve tagının yazdığı yere boşluk bırakıp istediğin rengi yap yani şöyle olacak (yaptığıntag) &2) mesela böyle denermisin
Öyle oluyor zaten ben hex coduyla renk vermek istiyorum düz color codelarıyla değil.

tamam aynısı hex koduyla yap olucaktır

Selam LuckPerms kullanıyorsan yardımcı olabilirim isim renklendirmede

Merhabalar

Luckperms üstünden grup için prefix ayarla ve renk kodunu ekleyip sonrasında oyuncu yaz.

Tab üstünde ise ilgili bölüme %luckperms_prefix% yaz. Placeholderapi üstünden ise luckperms papisini sunucuya yükle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl