tark_acr
sunucunu korsan oyunculara kapatabilirsin veya magicavatars plugini kullanabilirsin.TAB plugini kullanıyorum ve tabda oyuncuların kafası gözükmüyor nedenini çözemedim.
takendisiyim
Normalde tabda oyuncuların kafası gözüküyordu ama biyanda böyle oldu anlamadım başka bir yolu yokmudur?Sunucu online-mode kapalı ise yani orjinal mc olmayan oyuncular girebiliyorsa gözükmez, üstte arkadaşın yazdığı plugin veya benzerlerini kullanarak kafa ekleyebilirsin, ama texturepack gerekli olacak ve çok kişi girdiğinde her tab basınca fps acayip düşecek
Yada bedava bir plugin var mı?Sunucu online-mode kapalı ise yani orjinal mc olmayan oyuncular girebiliyorsa gözükmez, üstte arkadaşın yazdığı plugin veya benzerlerini kullanarak kafa ekleyebilirsin, ama texturepack gerekli olacak ve çok kişi girdiğinde her tab basınca fps acayip düşecek
takendisiyim
ücretsiz bunu bulabildimYada bedava bir plugin var mı?
Tamam teşekkürler peki bunu tabdaki oyuncuların yanına nasıl ekleyebilirim?ücretsiz bunu bulabildim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentinin çalışması için birde eklentinin size verdiği texturepacki sunucu texturepacki olarak ayarlamanız gerekecek. ve PlaceholderAPI eklentisi gerekli
Ve ayrıca boyutunu ayarlıyabiliyor muyum?ücretsiz bunu bulabildim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentinin çalışması için birde eklentinin size verdiği texturepacki sunucu texturepacki olarak ayarlamanız gerekecek. ve PlaceholderAPI eklentisi gerekli
takendisiyim
%headsanywhere_head% placeholder'ını kullanın, hayır bu ücretsiz eklentide boyut ayarlama bulunmuyor, ama ücretlilerde var, spigot veya github üstünden yorum/issue bırakıp özelliğin eklenmesini istemeyi deneyebilirsinizTamam teşekkürler peki bunu tabdaki oyuncuların yanına nasıl ekleyebilirim?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!