Çözüldü TAB plugini için scoreboarda öldürme sayacı nasıl eklerim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fuseheisen

Fırında Isıttığım İlk Taş
Premium
Elmaslar
19
Minecraft
fuseheisen

Discord:

fuseteas.

Merhaba, bir smp sunucusu açıyorum ve TAB plugini kullanıyorum, scoreboarda ölüm sayacı,oynanan süre,para gibi sayaçları ekleyememiştim daha sonra "statistic" pluginini indirdim ve onlar oldu fakat kill sayacı çalışmadı, bunu eklemek için hangi kodu kullanabilirim %player_statistic_kills% denedim fakat olmadı yardımcı olursanız sevinirim.

Aşağıdaki verdiğim bağlantıyı inceleyebilirsin.
Doğru kullanım: %statistic_player_kills%

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhabalar PlaceholderApi eklentisi kurduktan sonra herhangi bir tab & scoreboard eklentisinde " statistic_PLAYER_KILLS" apisini yazarak gösterebilirsiniz belli bir sürümden sonra "statistic_player_kills" yazısı hata veriyor. Eğer farklı istatistiklerde kullanmak istersen aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhabalar PlaceholderApi eklentisi kurduktan sonra herhangi bir tab & scoreboard eklentisinde " statistic_PLAYER_KILLS" apisini yazarak gösterebilirsiniz belli bir sürümden sonra "statistic_player_kills" yazısı hata veriyor. Eğer farklı istatistiklerde kullanmak istersen aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.

%statistic_PLAYER_KILLS% olarak mı yazmalıyım yoksa yazdığınız gibi % işareti koymadan mı yazayım ?

Yanlış yazmışım , tıpkı senin dediğin gibi yazdım fakat reload atınca hata ,bilinmeyen kod tarzı birşeyler diyor nasıl çözebilirim?
Hatayı ve configini tam şekilde atarsan yardımcı olabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl