Çözüldü Tab plugini hakkında yardıma ihtiyacım var! (detay içeride!)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nexi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.447
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nexi

nexi is the best!
Elmaslar
1.185

Discord:

nexi#0001

Merhaba millet bana yardımcı olurmusunuz acaba bu sunucu hangi plugin ile çalışıyor acaba ismini biliyorsanız sunucuma ekleyeceğim çok lazımda.

2017-12-24_14.09.49.png

İstediğim şey hem şu alt ve üsteki yazılar hemde Tabda gözüken taglar

NameTagEdit olabilir.

TabList ve NameTagEdit plugini ile çözebilirsiniz.

nametagedit ile yaparım onları ozaman yazıları söylermisiniz?[DOUBLEPOST=1514118177,1514118092][/DOUBLEPOST]Önerdiğiniz başka plugin varmı?

Merhaba millet bana yardımcı olurmusunuz acaba bu sunucu hangi plugin ile çalışıyor acaba ismini biliyorsanız sunucuma ekleyeceğim çok lazımda.

Ekli dosyayı görüntüle 17552

İstediğim şey hem şu alt ve üsteki yazılar hemde Tabda gözüken taglar

TitleManager ile tabın alt ve üstündeki yazılarını, NameTagEdit ile Oyuncuların rengini ve BaşAdmin yazısını, rengini ayarlıyabilirsin.

@ForestEdge seni dinlediğimde haksız çıkmadım patron sensin :D[DOUBLEPOST=1514118317,1514118284][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1514118398][/DOUBLEPOST]konuyu kilitleme Ruther!!! :D[DOUBLEPOST=1514118429][/DOUBLEPOST]bu arada resimde gördüğünüz gibi beyaz bir ufak particle gibi bişey var o pluginmidir kar yağarmış gibi yapmışlar sunucularına

@ForestEdge seni dinlediğimde haksız çıkmadım patron sensin :D[DOUBLEPOST=1514118317,1514118284][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1514118398][/DOUBLEPOST]konuyu kilitleme Ruther!!! :D[DOUBLEPOST=1514118429][/DOUBLEPOST]bu arada resimde gördüğünüz gibi beyaz bir ufak particle gibi bişey var o pluginmidir kar yağarmış gibi yapmışlar sunucularına

Kar yağdırmak istersen
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugini kullanabilirsin. Oradakiler particle`dır. Pluginin adını tam olarak bilemiyorum ancak benzer olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugini kullanabilirsin. Konu çözüldüyse belirtiniz Sayın Techincal beyfendi.

beğenmemden anlamışsındır umarım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl