Çözüldü TAB plugini 2 adet isim gözükmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EllonKask
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 432
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EllonKask

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
EllonKask
Merhaba sayın MC-TR üyeleri ve yetkilileri,

Bugün size bir konu hakkında danışacaktım ve destek isteyecektim.

Aşşağıdaki fotoğrafta göründüğü üzere TAB plugini kullanmaktayım ve üst satırı kullandıktan sonra olmaya başladı tetikleyen bir eklenti ya da bir ayar olabilir mi?

Görüşlerinizi iletirseniz sevinirim herkese iyi forumlar.​

resim_2021-02-23_114052.png

Son düzenleme:
TAB configini atar mısın?

Bunun için eklenti paketinin görülmesi gerekir eklentileri görmeden kimse şu şu eklenti diyemez güvendiğin birinden yardım istemelisin

Bilinen bir TAB hatası yoksa kullandığım Holographic Displays, Essentials, DeluxeChat, AnimatedScoreboard, FactionsUUID ya da LuckPerms eklentileri ile ilgili yapılması gereken bir durum yoksa 1.8 kaynaklı bir hata olduğunu düşünüyorum. Fakat tabii doğru olması gereken ya da bildiğiniz bir ayar var ise belirtirseniz/paylaşırsanız sevinirim.

Bilinen bir TAB hatası yoksa kullandığım Holographic Displays, Essentials, DeluxeChat, AnimatedScoreboard, FactionsUUID ya da LuckPerms eklentileri ile ilgili yapılması gereken bir durum yoksa 1.8 kaynaklı bir hata olduğunu düşünüyorum. Fakat tabii doğru olması gereken ya da bildiğiniz bir ayar var ise belirtirseniz/paylaşırsanız sevinirim.
Configi atabilir misin TAB'ın bir de plugin listesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl