Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar istediğim plugin, 3 tane dünya olucak sunucumda ve o 3 dünyadaki oyuncuların tab listesinde örnek Akdeniz, Bölgesindeki oyuncuların ismini, Karadeniz bölgesindeki oyuncuların ismini tabda göstermek istiyorum fakat sunucum bungeecord değil tek sunucu eğer anlatamadıysanız veya anlamazsanız iyicenen anlatmaya çalışırım :D çünkü yazdığımı bende anlamadım fakat o kadar yazdım silmeyede üşendim kusura bakmayın, umarım böyle bir plugin vardır.
on step on cobblestone:
if player is in "Karadeniz":
execute console command "nte player %player% prefix &aKaradenizde &c"
stop
on step on cobblestone:
if player is in "Akdeniz":
execute console command "nte player %player% prefix &aAkdenizde &c"
stop
on step on cobblestone:
if player is in "Ege":
execute console command "nte player %player% prefix &aEgede &c"
stop
Eğer dünyanın adı karadeniz ise cobblestone bloguna deyince Nte pl sinde tabda adının yanında karadenizde yazar tek sıkıntısı spawnlanacagı yere yani karadenizin başlangıç yerine cobblestone yerleştirmeniz lazım
on step on cobblestone:
if player is in "Karadeniz":
execute console command "nte player %player% prefix &aKaradenizde &c"
stop
on step on cobblestone:
if player is in "Akdeniz":
execute console command "nte player %player% prefix &aAkdenizde &c"
stop
on step on cobblestone:
if player is in "Ege":
execute console command "nte player %player% prefix &aEgede &c"
stop
Eğer dünyanın adı karadeniz ise cobblestone bloguna deyince Nte pl sinde tabda adının yanında karadenizde yazar tek sıkıntısı spawnlanacagı yere yani karadenizin başlangıç yerine cobblestone yerleştirmeniz lazım
3 Tane dünya var o 3 dünyanın'da tabda gözükmesini istiyorum o dünyalar'daki oyuncuların ismini o 3 dünyadada hangi bölgeye gitmişler ise o dünyada gözüksünler tab'da
3 Tane dünya var o 3 dünyanın'da tabda gözükmesini istiyorum o dünyalar'daki oyuncuların ismini o 3 dünyadada hangi bölgeye gitmişler ise o dünyada gözüksünler tab'da
Şöyle yapabilirsin. Multiversin placeholderslarına bak, TAB'da dünya isimlerinin görünmesini aç (açılabiliyorsa). Tam anlatamadım ama mantığı umarım anlamışsındır, biraz araştırman gerekecek.