Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba. tab plugin kullanıyorum ve scoreboard kısmında animasyon yapmaya çalııyorum fakat ne yaptıysam olmadı. beceremedim. örnek olarak. ilk kullanıcı adı pıng vs yazan küçük bir scoreboard bir dakika sonra da towny sunucusu ıolduğu için kasaba adı vs yazsın istiyorum fakat yapamadım yardım edebilir misiniz?
merhaba. tab plugin kullanıyorum ve scoreboard kısmında animasyon yapmaya çalııyorum fakat ne yaptıysam olmadı. beceremedim. örnek olarak. ilk kullanıcı adı pıng vs yazan küçük bir scoreboard bir dakika sonra da towny sunucusu ıolduğu için kasaba adı vs yazsın istiyorum fakat yapamadım yardım edebilir misiniz?