nesoicompany
Itemsadder veya oraxen kullanarak yapabilirsin. Onun dışında para vermek istemiyorsan kendi resource packini yapabilirsin. Araştırırsan bulabilirsin burda anlatmak biraz uzun olur.3d text yaptım BlockBench den fakat tab plugine onu nasıl baglayacagım yardım edermisiniz
nesoicompany
Discord üzerinden destek veremiyoruz. Hangisiyle yapmak istediğini söylersen yapım videosunu bulup sana gönderebilirim.discorddan yardım etme imkanın varmı hocam anlatsan
nesoicompany
Itemsadder orjinal olup olmadığını doğrulamak için bugün çekilmiş tarih ve saat uyuşucak şekilde satın aldığınız siteden indirme yerinin ekran görüntüsünü atarsanız daha fazla yardımcı olabilirim. Şuanlık sizle bunu paylaşabilirim:itemsadder var bende
nesoicompany
Itemsadderin sizin ve orjinal olduğunu öğrenmek için.kankam itemsadder orj benim neden indirme yerinin ekranı lazım ki yani ?
nesoicompany
Yukarıda attığım wiki sayfasındaki adımları takip edin. Takıldığınız yerde soru sorabilrsiniz.
nesoicompany
Tabda nasıl göstemeye çalışıyorsun?kankam yaptım hepsini ama tab bastıgım zmana çıkmıyor
nesoicompany
Hayır tab configinde nasıl göstermeye çalışıyorsunuz?bunun gibi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!