Çözüldü TAB plugin sorunu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Narkoz.exed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Narkoz.exed

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
Narkoz

Discord:

narkoz.exed

Selamlar, TAB plugini kullanıyorum sunucu sürümüm 1.16.4 eglow eklentisinin eski bir sürümü mevcuttu loglarda aldıgım hata eglow ile tabın sürümünün güncel olmadığıydı bundan dolayı scoreboard çalışıyor ancak oyundan çıkıp girince kayıboluyordu TAB'a reload atınca scoreboard geliyordu. Bende Eglow'u kaldırdım ve TAB'ı güncelledim ancak halen aynı sorun devam etmekte ve scoreboard gene aynı şekilde çık gir yapınca kayıp oluyor titlemanagerede geçmek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim..

Selamlar, TAB plugini kullanıyorum sunucu sürümüm 1.16.4 eglow eklentisinin eski bir sürümü mevcuttu loglarda aldıgım hata eglow ile tabın sürümünün güncel olmadığıydı bundan dolayı scoreboard çalışıyor ancak oyundan çıkıp girince kayıboluyordu TAB'a reload atınca scoreboard geliyordu. Bende Eglow'u kaldırdım ve TAB'ı güncelledim ancak halen aynı sorun devam etmekte ve scoreboard gene aynı şekilde çık gir yapınca kayıp oluyor titlemanagerede geçmek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim..
hata var mı

TAB'ı temiz bir şekilde kurarak dener misin?

Sorun anlamadığım şekilde kendi kendine çözülmüştür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl